Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ nugalėtojui – klausimai apie gėjus ir merginą

Pasibaigus tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso finalui, laimėtojas Aleksandras Rybakas spaudos konferencijoje atskleidė, kodel neturi merginos ir sulaukė klausimo apie gėjus.
"Eurovizijos" nugalėtojas Aleksandras Rybakas
„Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksandras Rybakas / Kęsto Juškos / 15min nuotr.

Atlikėjas kalbėjo, esą prieš ketindamas dalyvauti konkurse negalvojo apie užimamą vietą. Pasak dainininko, tik laimėjęs jis persigalvojo: „Džiaugiuosi laimėjęs ir savo šalį įtraukęs į „Eurovizijos“ žemėlapį“.

Paklaustas, ar remia gėjus ir ką mano apie Rusijos požiūrį į šias mažumas, A.Rybakas kalbėjo, kad jam yra liūdna dėl prasto Rusijos elgesio.

Scenoje A.Rybakas išspaudė ašarą. Paprašytas pakomentuoti, ką mano apie verkiančius vyrus, atlikėjas kalbėjo, kad menininkui svarbu būti nuoširdžiam ir nesigėdyti emocijų. „Svarbu tai, kas tikra“, – kalbėjo Norvegijos atstovas.

„Šiek tiek pabūsiu Maskvoje, o kai grįšiu į Norvegiją, švęsime nepriklausomybės dieną“,– artimiausius planus atskleidė A.Rybakas.

Paklaustas, už ką balsuotų, dainininkas neslėpė: „Už Islandiją. Ukraina parodė geriausią savo daininkę, bet islandų daina – gražiausia”, – kalbėjo „Eurovizijos“ laimėtojas.

Paklaustas, ką mano apie tai, jog jo balsas geresnis už Patricijos Kaas ar Saki Rouvo, dainininkas kalbėjo: „Manau, kad reikia galvoti apie visumą, o ne apie tai, kaip vien tik dainuoti ar vien stovėti scenoje. Savo dainą parašiau pats. Kai žinai, ką dainuoji, supranti, ką sakai, tai yra daug lengviau“, – kalbėjo „Eurovizijos“ laimėtojas.

Dainininkas atskleidė žinią apie savo naująjį albumą, kuris pasirodys netrukus. A.Rybakas tikino jau įsipareigojęs įvairiomis sutartimis ne vienai leidybinei kompanijai.

Paklaustas, kodėl neturi merginos, A.Rybakas kalbėjo: „Neturiu tam laiko. Be to, jūs ir patys viską suprasite pasiklausę mano singlo“, – apibendrino dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius