Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbija ir Slovakija į Euroviziją siunčia duetus (video)

Praūžė vienas iš paskutiniųjų „Eurovizijos“ atrankų savaitgalių. Paaiškėjo, kas konkurse atstovaus Rusiją, Ukrainą, Estiją, Serbiją ir Slovakiją.

Sekmadienio vakarą vyko net trys nacionaliniai „Eurovizijos“ finalai: Ukrainoje, Serbijoje ir Slovakijoje, kuriuose paaiškėjo, kas atstovaus šioms Europos šalims.

Ukrainos žiūrovai bei komisija savo tautos atstove „Eurovizijoje“ išrinko Svetlaną Lobodą, atlikusią dainą „Be My Valentine“ (lietuviškai „Būk Mano Valentinu“).

Vos tik paskelbus Ukrainos rezultatus, „finalų estafetę“ perėmė serbai ir slovakai, tą vakarą taip pat rengę nacionalinės atrankos finalus.

„Beovizijos“ (Serbijos nacionalinės atrankos) finalas baigėsi laikrodžiui rodant kelias minutes po vienuoliktos valandos. Po įspūdingo renginio, kuriame pasirodė vienuolika atlikėjų, paaiškėjo, kad šiai Balkanų šaliai atstovaus net du žmonės. Marko Kon ir Milan Nikolić, atlikusių dainą „Cipela“ (liet. „Batai“), duetas sužavėjo serbų širdis.

VIDEO: Marko Kon i Milan Nikolić - Cipela - Beovizija 2009 Pobednik/Winner

Beveik tuo pačiu metu baigėsi ir Slovakijos, grįžtančios į „Euroviziją“ po beveik vienuolikos metų pertraukos, nacionalinės atrankos finalas. Jame pasirodė per šešiolika atlikėjų ir grupių, kurie savo balsais stengėsi sužavėti žiuri ir televizijos žiūrovus.

Slovakams, kaip ir serbams labiausiai patiko duetas. Kamil Mikulcík ir Nela Pocisková su daina „Leť tmou“ (liet. „Skrydis per tamsą“) duota teisė atstovauti Slovakijai 2009-ųjų „Eurovizijoje“.

VIDEO: Kamil Mikulčík & Nela Pocisková: "Let' Tmou" (Slovakia 2009)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius