Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Diuseldorfo: savo vakarėlyje Rusijos atstovas įsigijo merginą ir pasamdė Alexanderį Rybaką

Didžiulio „Eurovizijos“ gerbėjų antplūdžio trečiadienio vakarą sutraukė Rusijos atstovo Aleksejaus Vorobjovo vakarėlis, kuriame visi ne tik buvo vaišinami nemokamais gėrimais ir vaišėmis, bet ir galėjo gėrėtis vakaro šeimininko kultu bei jo į svečius pakviestais kitais „Eurovizijos“ dalyviais.
Pompastiškas Rusijos atstovo vakarėlis
Pompastiškas Rusijos atstovo vakarėlis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Sveiki atvykę į tikrą rusišką vakarėlį – štai tokia yra Rusija!“, – sausakimšą salę pasveikino A.Vorobjovas, visą vakarą, o tiksliau – naktį, vadovavęs pompastika ir propaganda kvepiančiame renginyje.

Rusišką kultūrą tarptautinei publikai reprezentavo ne tik bandelės su svogūnais, bet ir liaudies muzikantų pasirodymas, per kurį bandyta nustebinti grojimu netradiciniais instrumentais – tačiau gėrimų įaudrintai publikai tai nepasirodė itin įdomu.

Finalo laukiantis Rusijos dainininkas iš visų jėgų stengėsi sužavėti vakarėlio svečius, todėl liedamas prakaitą scenoje improvizavo, dainavo „Kalinką“, laidė juokelius, kad pavargusių lauks savo viešbučio kambaryje ir publiką ragino siausti.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pompastiakas Rusijos atstovo vakarėlis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pompastiškas Rusijos atstovo vakarėlis

Eksponuodamas savo seksualumą ir charizmą, A.Vorobjovas glėbesčiavosi ir bučiavosi su jį pasveikinti ir savęs pareklamuoti atėjusiais kitais „Eurovizijos“ dalyviais. Savo dainas scenoje atliko Islandijos, Kroatijos, Armėnijos ir kitų šalių atstovai. O Suomijos dainininkas Paradise Oskar gitara sutiko akompanuoti vakaro herojui, kai šis savo eurovizinę dainą pirmą kartą atliko rusų kalba.

Į svečius Rusijos atstovas pasikvietė ir buvusį „Eurovizijos“ laureatą Alexanderį Rybaką, savo smuikeliu privertusį susirinkusius šokti. „Eurovizijos“ gerbėjų graibstomas A.Rybakas prisidėjo prie Rusijos atstovo populiarinimo darbų, akompanavęs savo smuiku A.Vorobjovo eurovizinei dainą „Get You“.

„Jums patiko Alexanderis? Jei taip, nusamdysiu jį groti šeštadienį per „Eurovizijos“ finalą!“, – užtikrintu tonu šmaikštavo vakarėlio žvaigždė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pompastiakas Rusijos atstovo vakarėlis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pompastiškas Rusijos atstovo vakarėlis

Dainininkas sulaukė ir dovanų, turinčių padėti jam pasiekti kuo geresnį rezultatą konkurso finale. Armėnijos atstovė Emmy Alexejui įteikė „pergalės bokso pirštinę“, Azerbaidžano duetas jam ant kaklo užkabino laimę nešantį raktą, o Ukrainos dainininkė Mika Newton – savo šalies tautiniais drabužiais papuoštą lėlę.

„Iki šiol turėjau tik šunį, o nuo šiol jau turiu ir merginą!“, – šmaikštavo A.Vorobjovas, tikėdamasis šlovingos pergalės „Eurovizijos“ finale.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pompastiakas Rusijos atstovo vakarėlis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pompastiškas Rusijos atstovo vakarėlis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius