-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Susipažinkite: Ukrainos pergalės „Eurovizijoje“ ir vėl sieks gražuolė, šįkart – Maria Jaremčiuk

Nacionalinėje Ukrainos atrankoje į „Eurovizijos“ konkursą triumfavo 19 varžovų nurungusi gražuolė dainininkė Maria Jaremčiuk. Pelniusi ir komisijos, ir televizijos žiūrovų simpatijas, ji iškovojo kelialapį į Daniją, Kopenhagą, kur gegužės pradžioje ir vyks „Eurovizija“.
Maria Yaremchuk
Maria Jaremčuk / Asmeninio albumo nuotr.

Nacionalinės Ukrainos atrankos į „Eurovizijos“ konkursą finale skambėjo 20 visiškai skirtingų kūrinių, renginio žiūrovai išvydo itin margaspalvius ir išskirtinius pasirodymus. Vis dėlto geriausiu iš jų pripažintas seksualusis dainininkės Marios Jaremčiuk šou, kuris ir pelnė pergalę. 

Ukrainos atstovė Zlata Ognevič
Ukrainos atstovė Zlata Ognevič

Rodos, tradicija tampa tai, kad Ukraina pergalės „Eurovizijos“ konkurse siekia ne tik pasirūpindama lengvai įsimenančia daina, bet ir deleguodama į konkursą įstabios išvaizdos merginą. Pernai Ukrainai „Eurovizijoje“ atstovavusi Zlata Ognevič buvo vadinama viena gražiausių konkurso merginų. Žurnalistams jos paklausus, ar kada nors Ukrainai atstovaus ne gražuolė, sąmojinga mergina juokavo: „Jau atstovavo – Verka Serdučka“. 

Priimant šių metų sprendimą vienodą įtaką rezultatui turėjo ir komisijos nariai, ir televizijos žiūrovai. Tiesa, jų balsavimas atrankoje buvo ribojamas – iš vieno telefono numerio už patikusį dalyvį balsuoti buvo galima tik kartą. Tuo tarpu Lietuvoje iš vieno numerio balsuoti galima net penkis kartus. 

Nacionalinės atrankos finale susirungė daug Ukrainoje žinomų muzikantų, didžioji dalis jų – neseniai išgarsėję skirtinguose muzikiniuose televizijos šou. 

Vis dėlto ir televizijos žiūrovų, ir komisijos narių nuomonė M.Jaremčiuk klausimu buvo vienoda – ji pasirodė geriausiai iš geriausių. 

„Eurovizijos“ konkurse ji atliks dainą „Tick-Tock“. Pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis Danijoje, Kopenhagoje, bus rengiamas gegužės 6, antrasis – 8 d. „Eurovizijos“ finalas vyks gegužės 10 d. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius