Užsienio ekspertai įvertino Donatą Montvydą: „Eurovizijoje“ prognozuoja vietą TOP 10

Lietuvai išsirinkus savo atstovą „Eurovizijoje“ – Donatą Montvydą, įvertinti jo pasirodymo netruko konkurso gerbėjai iš užsienio. Štai vieno didžiausių pasaulyje „Eurovizijos“ gerbėjų tinklaraščio Wiwibloggs.com kūrėjai Debanas Aderemi ir Williamas Lee Adamsas D.Montvydui „Eurovizijoje“ prognozuoja itin aukštus rezultatus.
Debanas Aderemi ir William Lee Adams
Debanas Aderemi ir William Lee Adams / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Britai Debanas Aderemi ir Williamas Lee Adams tiesiog gyvena „Eurovizijos“ konkursu.

Kasmet jiedu stebi visų konkurse dalyvaujančių šalių nacionalines atrankas, vėliau analizuoja valstybių atstovų pasirodymus ir pasiekimus. 

Jiedu aptarė ir Lietuvai atstovausiančio Donato Montvydo, kuris šalies garbę gins su dainą „I‘ve been waiting for this night“, perspektyvas konkurse. Anot Wiwibloggs.com kūrėjų, šįmet Lietuva „Eurovizijoje“ turi didelį šansą. 

Pasak Williamo Lee Adamso, tai, kad Lietuva į „Euroviziją“ vėl išsiuntė D.Montvydą, nestebina – eksperto teigimu, tai buvo aišku kone nuo pat nacionalinės atrankos starto.

Jam antrina kolega D.Aderemi, tikinantis, kad D.Montvydo „Eurovizijoje“ laukė nuo to karto, kada jis konkurse uždainavo pirmąkart. 

VIDEO: Donny Montell "I've Been Waiting for This Night" - Lithuania Eurovision 2016 (Reaction)

Tinklaraščio autoriai atkreipia dėmesį, kad D.Montvydo dainą sukūrė švedai, taigi ji – labai šiuolaikiška, vakarietiška, puikiai skamba radijo eteryje. „Lietuvai tai – didelis žingsnis pirmyn“, – sakė Williamas Lee Adamsas.

Priešingai nei praeityje matyti Lietuvos atstovų pasirodymai: anot jo, pernai Lietuvai atstovavę Vaidas ir Monika pasirodė gražiai, tačiau jų daina buvo perdėm saldi, o Vilijos Matačiūnaitės pasirodymas labiau priminė betvarkę scenoje. 

„Lietuva šįmet nelaimės „Eurovizijos“, bet esmė ne tame. Lietuvai ši daina – fantastiška. Manau, kad Donatas gali pagerinti savo rezultatą, kurį pasiekė Baku“, – kalbėjo Williamas Lee Adamsas. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Donatas Montvydas Žmonės.lt redakcijoje
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Donatas Montvydas Žmonės.lt redakcijoje

Azerbaidžane D.Montvydas su daina „Love is blind“ užėmė 14-ąją vietą. Šįkart ekspertai jam prognozuoja patekti į geriausiųjų dešimtuką ir mano, kad pasirodymą labai gerai įvertins „Eurovizijos“ komisija.

Debanas Aderemi ir Williamas Lee Adamsas pripažįsta itin besižavintys D.Montvydo asmenybe. Jiems imponuoja, kad Donatas ne tik dainuoja, bet ir yra puikus šokėjas, gimnastas, turi tiesiog tobulą kūną. 

„Berniukas mirė. Gimė vyras“, – įvertino Williamas Lee Adamsas. Ekspertų teigimu, nacionalinės atrankos finale D.Montvydo pasirodymas dar neatrodė išbaigtas ir nebuvo tinkamai nufilmuotas, bet Švedijoje dėl to problemų nebeturėtų kilti. 

VIDEO: Donny Montell - I've Been Waiting For This Night

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius