Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

81-erių britės Ninos Snelling jaunatviškos išvaizdos paslaptis – jokių vedybų

Gatvėje pamatęs Niną Snelling nė neįtartum, kad šiai moteriai – jau 81-eri. Ši britė atrodo bent keliais dešimtmečiais jaunesnė ir prie to nėra prikišę rankų jokie grožio specialistai. Pati Nina Snelling įsitikinusi, kad jos jaunystės paslaptis – tai, kad ji niekada nebuvo ištekėjusi.
Temos: 2 Senatvė Jaunystė

Britų portalui „Daily Mail“ Nina Snelling tvirtino, kad jos išvaizda absoliučiai natūrali – ji niekada nebandė botokso, nesidarė jokių plastinių operacijų ir net nesidažė plaukų!

Puikiai atrodančios Ninos Snelling nuotraukų galite pamatyti ČIA.

„Aš esu 163 cm ūgio, dėviu 12 dydžio drabužius ir ne tik kad mano ilgi šviesūs plaukai yra visiškai natūralūs, bet aš vis dar neturiu nė vieno žilo plauko. Taip pat aš niekada nesidariau jokios plastinės operacijos, nenaudoju botokso ir nebalinu dantų“, – pareiškia pavydėtinai atrodanti moteris, įkopusi į devintąją dešimį.

Manau, kad tai, jog išvengiau streso gyvendama su vyru ar būdama ištekėjusi už netinkamo, ir neleido man susenti

„Dauguma žmonių mano, kad man apie 50. Kai kurie spėja, kad kokie 60, bet ne daugiau. Jeigu pokalbis su nepažįstamu žmogumi pasidaro nuobodus, pasiūlau jam pamėginti atspėti mano amžių. Dar nė vienas nėra atspėjęs“, – džiaugiasi Nina Snelling, kuri gali pasigirti ne tik puikia išvaizda, bet ir sveikata.

Nors Nina Snelling didžiuojasi savo išvaizda, ji skuba pridurti, kad taip gerai atrodo tikrai ne dėl to, kad grožiui išleidžia krūvas pinigų.

„Mano pensijos užtenka tik pagrindiniams poreikiams. Neturiu atliekamų pinigų, kuriuos galėčiau leisti grožio procedūroms, – sako puikiai atrodanti pensininkė. – Kartą per metus apsilankau pas kirpėją. Veido odą prižiūriu paprastai, bet griežtai: niekada neprausiu veido su vandeniu iš čiaupo, nes jis kietas ir greitai išsausina odą. Vietoj to aš naudoju kreminį veido valiklį ir toniką. Tada leidžiu odai pakvėpuoti ir papusryčiauju, o po valandos užsitepu veido kremą „L’Oreal Age Perfect“. Tą patį darau ir vakare.“

Asmeninio albumo nuotr./Nina Snelling jaunystėje
Asmeninio albumo nuotr./Nina Snelling jaunystėje

Makiažo Nina Snelling sako daug nenaudojanti. „Tai, kad išsitepsi vokus šešėliais ir paraudoninsi skruostus, tavęs nepajaunins. Kartais gali net dar labiau pasendinti“, – įsitikinusi ji. Ninai Snelling užtenka tik blakstienų tušo ir kokybiškos pudros, kuri išlygina odos spalvą.

Mano pensijos užtenka tik pagrindiniams poreikiams. Neturiu atliekamų pinigų, kuriuos galėčiau leisti grožio procedūroms

Nina Snelling įsitikinusi, kad jos jaunystės paslaptis yra tai, jog ji niekada negyveno santuokoje. Nors norinčių ją vesti kandidatų buvo – jai piršosi net penkis kartus.

„Niekada nesutikau nė už vieno tekėti, nes nenorėjau visą gyvenimą praleisti tik su vienu žmogumi. Paprastai tariant, man patinka būti vienišai.

Manau, kad tai, jog išvengiau streso gyvendama su vyru ar būdama ištekėjusi už netinkamo, ir neleido man susenti, – pasakojo Nina Snelling. – Aš niekada nebuvau kam nors įsipareigojusi ir žinau, kad iš visų santykių galiu pasitraukti bet kuriuo metu. Žinoma, yra begalė priežasčių, dėl ko verta susituokti, ir dauguma susituokusių porų yra labai patenkintos, bet aš laimingiausia esu būdama viena. Tai atsispindi mano išvaizdoje.“

Tiesa, nors nė karto nebuvo ištekėjusi, būdama 28-erių Nina Snelling pagimdė dukrą Virginią, kuriai dabar yra 53-eji.

VIDEO: Nina Snelling thinks it's because she's never got married

„Dukrą pagimdžiau septintajame dešimtmetyje, kuomet pastoti nesusituokus buvo siaubingas dalykas. Jos tėvas nebuvo man tinkamas vyras, tad dukrą auginau viena“, – pasakojo Nina Snelling.

81-erių britė sako mananti, kad jos grožis išsilaikė dar ir dėl to, kad ji negeria ir nerūko.

„Išgeriu tik vieną dvi taures vyno per Kalėdas ir viskas“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius