Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurų specialistas Artūras Dabkevičius: „Aura supa ne tik šventuosius“

„Auros fotografavimo principas buvo atrastas rusų tyrėjo S. Kirliano dar prieš Antrąjį pasaulinį karą, o apie 1960-uosius mokslininkai pritaikė šį metodą ir sukūrė aurų fotografavimo prietaisą. Jokios magijos čia nėra“, – sako techninių mokslų daktaras Artūras Dabkevičius.
Aurų specialistas Artūras Dabkevičius
Aurų specialistas Artūras Dabkevičius / Žurnalo „Ji“ redakcijos nuotr.

Kada Lietuvoje pradėta fotografuoti auras?

Kiek žinau, gana seniai, gal prieš penkiolika metų. Jeigu neklystu, Arvydas Daškus buvo vienas pirmųjų, iš Amerikos parsivežusių specialią aparatūrą. Šiandien Lietuvoje yra gal dešimt auras fotografuojančių specialistų. O gal ir dar daugiau.
Aš pats subtiliųjų energinių biolaukų – auros fotografavimu susidomėjau prieš trejus metus. Dėl savęs iš mokslinio smalsumo įsigijau naujausią amerikiečių mokslininkų sukurtą ir licencijuotą auros diagnostikos prietaisą ir specialią programinę įrangą. Kai įsitikinau, kad tai suteikia galimybę pamatyti ir įvertinti auros ir čakrų energiją, supratau, jog tai bus naudinga ir žmonėms. Man norisi parodyti, kad nesame vien materija: oda, kaulai, kepenys, širdis ir kt. Kad aplink mus egzistuoja subtiliosios energijos, kurias galima užfiksuoti specialia aparatūra.
Šiuo metu taip pat dirbu ir su Rusijoje pagamintu S. Kirliano metodu veikiančiu auros fotografavimo prietaisu.

Iš auros fotografijos galima diagnozuoti ligas?

Ir ne tik ligas. Labiau tiktų žodis ne „diagnozuoti“, o „įvertinti“. Iš auros fotografijos galima nustatyti simptomus, tendencijas, kokio laipsnio energiniai pažeidimai ir kur jų yra.
Auros fotografija suteikia galimybę objektyviai užfiksuoti žmonių, gyvūnų, augalų auras bei čakras, taip pat sužinoti savo fizinės, dvasinės, emocinės, psichinės sveikatos būklę.
Šis metodas tik patvirtino faktą, kad energiją skleidžia ir akmenys, ir augalai, tad jokia mistika, kad akmenys ir medžiai gali gydyti savo energinėmis vibracijomis, kad kambariniai augalai „jaučia“ juos puoselėjančių šeimininkų energiją... Pasaulis yra daug sudėtingesnis, nei mums atrodo.    

Šis metodas padeda užbėgti ligai už akių?

Taip. Ne paslaptis, kad pirmiausiai pažeidimų atsiranda energiniame lygmenyje, o tik paskui fiziniame. Ne veltui sakoma, kad visos ligos – dėl nervų. Kartais žmogus dar nejaučia negalavimų, bet tai – tik laiko klausimas. Turėjau pacientę, kuriai nustačiau energinių pažeidimų skydliaukės zonoje. Ji kreipėsi į medikus, ištyrę jie rado skydliaukėje mazgelį, nors moteris dar nieko nejuto. 

Padarius nuotrauką, kompiuterinė programa labai tiksliai „nuskaito“ vyraujančių energijų vibracijas ir gautus duomenis paverčia spalvotu vaizdu (auros spalvomis) bei pateikia išsamias išvadas apie kiekvieno organo veiklą, sutrikimą, energinio pažeidimo laipsnį. Taigi auros diagnostika padeda užbėgti ligai už akių, pažinti savo energinį ir fizinį kūną, silpnąsias vietas. Būna, kartais gydytojai neranda ligos, o žmogus blogai jaučiasi. Tokiu atveju galima nustatyti, kurioje vietoje yra sutrikimas, kur ieškoti negalavimo priežasties. Pavyzdžiui, sergančiųjų vėžiu ar cukriniu diabetu aura turi specifinį švytėjimą ir skiriasi nuo žmonių, kamuojamų kitų ligų, aurų.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius