Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deimantė Andriuškaitė kviečia išbandyti jėgas modelių atrankoje: balsavimas internete

Spalio 6 dieną Vilniuje tikimasi sulaukti didelio būrio gražuolių iš visos Lietuvos. Merginos kviečiamos dalyvauti atrankoje ir tapti grožio laboratorijos „Smilga Beauty Lab“ veidu. Nugalėtojai atiteks 1000 Eur vertės prizas, kurį sudaro profesionali fotosesija, makiažo kursai ir galimybė nusifilmuoti vaizdo klipe, o svarbiausia — darbas su grožio laboratorija.
Deimantė Andriuškaitė
Deimantė Andriuškaitė / Evelinos Šumilovaitės nuotr.

Modelis Deimantė Andriuškaitė šįsyk bus ne atrankos dalyvė, o pati vertins kitas merginas. Kartu su „Smilga Beauty Lab“ įkūrėja Indre Sinkevičiūte ji ieškos išskirtinių veido bruožų merginų. Drauge su grožio pasaulio atstovėmis į atranką atvykusias dalyves vertins etiketo žinovas, rašytojas Giedrius Drukteinis.

DĖMESIO: kol dar neprasidėjo atranka, 7 merginos dalyvauja internetiniame konkurse. Išrinkite nugalėtoją – daugiausiai balsų sulaukusi mergina pelnys specialų prizą.

Atrankoje vertis natūralų grožį

Deimantė Andriuškaitė ragina apie grožio pasaulį svajojančias merginas atvykti į atranką ir įvertinti savo jėgas, įgyti patirties bei sudalyvauti konkurencinėje kovoje, kuri skatina tobulėti.

Konstantino Samarino nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Konstantino Samarino nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Žinomas modelis negaili patarimų, kaip reikėtų pasiruošti šiam išbandymui ir ko būtina nepamiršti: „Svarbu ateiti su minimaliu makiažu, atrodyti gaiviai ir spindinčiai, jaustis pailsėjusiai. O svarbiausia – nepamiršti geros nuotaikos, šypsenos ir būti šarmingai“.

Deimantė reitinguodama merginas didžiausią dėmesį skirs natūraliam grožiui ir išskirtiniams bruožams. „Tikiuosi pastebėti tokią merginą, kuri švytėtų iš vidaus, būtų ne tik graži, bet ir charizmatiška“,— akcentavo D.Andriuškaitė.

„Smilga Beauty Lab“ įkūrėja Indrė Sinkevičiūtė prisiminė praėjusiais metais vykusią atranką ir džiaugėsi dideliu merginų susidomėjimu. Konkurso rengėjai ir šiais metais tikisi sulaukti didelio būrio gražuolių ir mano, kad nugalėtoją išrinkti nebus lengva.

„Norime, kad mūsų prekės ženklą atstovautų dailiausių veido bruožų mergina. Atrankoje vertinsime odą, veido ir akių formą, proporcijas ir simetriją“, – sakė I.Sinkevičiūtė.

Spalio 6 dieną, 17 val., susidomėjusios merginos laukiamos sostinės prekybos centre „Europa“. Daugiau informacijos https://www.facebook.com/esmilga/.

Tomo Brazinsko nuotr./2015 m. atrankos nugalėtoja Greta Petrauskaitė
Tomo Brazinsko nuotr./2015 m. atrankos nugalėtoja Greta Petrauskaitė
Manto Head Shooter nuotr./2015 m. atrankos akimirka
Manto Head Shooter nuotr./2015 m. atrankos akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius