-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 28 /16:56

„Mis Pasaulis 2013“ tapo Filipinų atstovė Megan Young, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė nepateko į pusfinalį

Šeštadienį Filipinų atstovė Megan Young išrinkta gražiausia pasaulio mergina ir tapo „Mis Pasaulis 2013“. Lietuvė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė nepateko į pusfinalį.
„Mis Pasaulis 2012“ Yu Wenxia perduoda savo regalijas naujajai „Mis Pasaulis“ – Filipinų atstovei Megan Young
„Mis Pasaulis 2012“ Yu Wenxia perduoda savo regalijas naujajai „Mis Pasaulis“ – Filipinų atstovei Megan Young / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Konkurso nugalėtoja 23-ejų Megan Young taip pat laimėjo ir „Top Modelio“ rungtyje. Ji gimė JAV, tačiau būdama 10-ies su šeima persikėlė gyventi į Filipinus, nuo 15-os metų ji yra Filipinų televizijos žvaigždė. Mergina šiuo metu studijuoja kino režisūrą. Laisvalaikiu ji labai mėgsta žaisti kompiuterinius žaidimus ir yra didžiulė „Hario Poterio“ gerbėja.

Pirmąja vicemis tapo Prancūzijos atstovė Marine Lorphelin, antrąja vicemis – Ganos atstovė Naa Okailey Shooter.

Finale dėl gražiausiosios titulo grūmėsi šešios merginos. Viena jų – Gibraltaro atstovė – į finalą pateko dėl to, kad už ją balsavo daugiausia žmonių iš viso pasaulio. Komisijos sprendimu į finalą iš pusfinalio pateko Prancūzijos, Filipinų, Ganos, Brazilijos ir Ispanijos atstovės, nurungusios kitas penkias pusfinalio dalyves: Jamaikos, Indonezijos, Anglijos, Nepalo ir Australijos atstoves.

VIDEO: Filipinų atstovės Megan Young prisistatymo filmukas

Lietuvai 63-ią kartą rengiamame „Mis Pasaulio“ konkurse atstovavo Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė iš Garliavos, 22-ejų šviesiaplaukė gražiausia Lietuvos mergina buvo tituluota rugpjūčio 15-ąją.

Indonezijoje „Mis Pasaulio“ konkursas rengiamas pirmą kartą, gražiausia pasaulio mergina buvo karūnuota egzotiškoje Balio saloje. Karūną nugalėtojai uždėjo „Mis Pasaulis 2012“ kinė Yu Wenxia.

Šiais metais konkurse debiutavo penkios šalys, atsiuntusios savo atstoves: Kamerūnas, Gvinėja, Bisau Gvinėja, Kosovas ir Uzbekistanas.

Sporto rungtyje labiausiai pasižymėjo Nyderlandų atstovė Jacqueline Steenbeek, „Top Modeliu“ tituluota filipinietė Megan Young, paplūdimio gražuole išrinkta brazilė Sancler Frantz. Rungtyje „Grožis su tikslu“ laimėjo Ishani Shrestha iš Nepalo. Indijos atstovė laimėjo socialinių tinklų konkurse. Talentų rungtyje geriausia pripažinta Indonezijos atstovė.

Kadras ia YouTube/Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Kadras iš „YouTube“/Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius