Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irena Starošaitė ryžosi pašalinti po traumos likusį randą

Ne vienos kartos mėgstama ir gerai žinoma atlikėja Irena Starošaitė tikina, kad randai puošia tik vyrus. „Būdama vos aštuonerių metų kritau nuo arklio ir gavau labai rimtą traumą, kurios pasekmė – didžiulis randas ir virtinė kompleksų dėl jo“ – atvirauja Irena.
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak žinomos moters, vaikystėje patirti išgyvenimai ir nelaimingo nutikimo pėdsakai su metais ne mažėjo, o nuolat augo. Todėl ji nusprendė išbandyt viską, ką šiandien siūlo naujausios grožio technologijos.

„Frakcinis odos atnaujinimas ir vektorinis liftingas skamba tikrai sudėtingai, tačiau tai yra tai, ką verta išbandyti ir taip atsikratyti nemalonių prisiminimų“ – ragindama moteris nesislėpti po randais, strijomis ar suglebusia kūno oda, pataria Irena Starošaitė.

„Rūpinkimės savimi, sveikai maitinkimės, sportuokime ir žinoma  domėtis naujovėmis, kurios gali padėti įveikti moterims didžiausias jų paslaptis ir kompleksus“, – tikina moteris.

Pasak šokėjo, aktoriaus ir choreografo Gyčio Ivanausko, kiekvienas spektaklis  dovanoja  jo kūnui po naują randą. „Turiu nesuskaičiuojamą jų kiekį. Bet jie man tikrai nėra tokie brangūs, kad norėčiau vaikščioti  pasipuošęs randais. Turiu vieną ypatingą – kurį pasiliksiu kaip vyriškumo ženklą, o visus kitus tikrai panaikinsiu, juk noriu būti gražus“ –  šypsodamas sako aktorius.

Asmeninio albumo nuotr./Vakaro akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gytis Ivanauskas

„Skinny“ aparatinės kosmetologijos centras pristatydamas naujausias procedūras sukvietė žinomų Lietuvos veidų išbandyti tai, kas dar prieš keletą metų atrodė neįmanoma.

„Neapsakomas jausmas padėt žmonėms panaikinti tai, kas slėgė ir lydėjo juos visą gyvenimą. Manau tai prilygsta stebuklui. Mokėkime jais džiaugtis“, – sveikindama svečius, pabrėžė centro vadovė Zinaida Raškauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius