-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš „Mis Floridos“ atimta karūna dėl to, kad makiažą ir šukuoseną jai darė specialistai

„Mis Floridos“ grožio konkurse triumfavusi Genesis Davila titulu pasidžiaugti nespėjo nė savaitės – vos po šešių dienų iš jos atimta karūna už tai, kad makiažui ir šukuosenai darytis ji samdėsi specialistus.
Iš „Mis Floridos“ Genesis Davilos atimta karūna dėl to, kad makiažą ir šukuoseną jai darė specialistai
Iš „Mis Floridos“ Genesis Davilos atimta karūna dėl to, kad makiažą ir šukuoseną jai darė specialistai / „Instagram“ nuotr.

Iš Puerto Riko kilusi 24-erių Genesis Davila liepos 16-ąją laimėjo „Mis Floridos“ grožio rinkimus, tačiau labai greitai buvo nukarūnuota už konkurso taisyklių pažeidimą.

„Mes visiškai netoleruojame taisyklių pažeidimų. Nesvarbu, ar tai didelis ar smulkus pažeidimas, esmė yra išlaikyti vienodas žaidimo sąlygas, – „Us Weekly“ cituoja „Mis Floridos“ grožio konkurso prodiuserį Grantą Gravittą. – Deja, mūsų titulo laimėtoja siekė nesąžiningo pranašumo konkurse, ir tai mūsų sistemoje yra tiesiog nepriimtina.“​

Once upon a time ✨????????☄ @missfloridausa #MissFloridaUSA2017????

A video posted by Genesis Davila® (@genesismdavila) on

Anot Granto Gravitto, karūna iš Genesis Davilos atimta buvo dėl to, kad ji naudojosi ne renginio organizatorių parūpintais grožio specialistais, kurie gražino visas konkurso dalyves, o samdėsi savus profesionalus. Kaip įrodymas laikoma nuotrauka, kurią pati mergina publikavo savo „Instagram“ paskyroje – joje matyti, kaip ją dažo vizažistas Ilde Goncalvesas.

Working his magic @ildegoncalves ???????? 0️⃣7️⃣ DAYS✅ #missflorida2017

A photo posted by Genesis Davila® (@genesismdavila) on

Pati Genesis Davila tvirtina, kad taisyklių nepažeidė, ir jaučiasi nusivylusi, jog karūna iš jos atimta. Maža to, mergina padavė grožio konkurso organizatorius į teismą ir sieks iš jų prisiteisti net 15 mln. JAV dolerių. Anot Genesis Davilos, ta nuotrauka, publikuota jos paskyroje, daryta ne konkurso dieną, o likus savaitei iki didžiojo finalo – tuo metu ją gražino fotosesijai.

„Aš vis dar jaučiuosi kaip „Mis Florida“, nes tą vakarą aš buvau karūnuota kaip „Mis Florida“, – sakė mergina „NBC 6“ žurnalistams. – Nors socialiniuose tinkluose ir sklando tie neteisingi kaltinimai ir gandai, aš žinau, kad turiu įrodymų, jog parodyčiau pasauliui, kad tie gandai yra netiesa.“

Po to, kai iš Genesis Davilos buvo atimta karūna ir titulas, naująja „Mis Florida“ paskelbta pirmoji vicemis Linette De Los Santos.

It's been real H A I T I ✌????????????????✈️

A photo posted by Genesis Davila® (@genesismdavila) on

????????

A photo posted by Genesis Davila® (@genesismdavila) on

Working his magic @ildegoncalves ???????? 0️⃣7️⃣ DAYS✅ #missflorida2017

A photo posted by Genesis Davila® (@genesismdavila) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius