-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Krivickienė išdavė savo grožio receptą: „Pasisakau už natūralumą“

Televizijos prodiuserio Kristupo Krivicko žmona Jurgita trečiadienio vakarą domėjosi grožio pasaulio naujienomis – dalyvavo naujos lietuviškos kosmetikos linijos „Driu Beauty“ pristatyme. Čia ji ne tik klausėsi pasakojimų apie naujus kosmetikos produktus, bet ir pati pasipasakojo – Žmonės.lt skaitytojams atskleidė savo grožio receptą.
Jurgita Krivickienė
Jurgita Krivickienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Savo grožį puoselėju labai minimaliai – nelabai turiu tam laiko“, – bendraudama su Žmonės.lt atviravo J.Krivickienė. Ji tikino retsykiais mėgstanti pasilepinti skirtingų rūšių masažais ar SPA procedūromis, tačiau pirmenybę teikia svarbiausiems moters grožį užtikrinantiems aspektams – kas mėnesį lankosi kirpykloje, labai mėgsta apsilankyti pas vizažo meistrę, tačiau tam reikia ir laiko, ir progos. 

Ar daug namuose J.Krivickienė turi kosmetikos? „Man patinka turėti grožio puoselėjimo priemonių, kosmetikos, bet kai augini tris dukras jos stebėtinai greitai sumažėja, – juokiasi K.Krivickienė. – Norėčiau turėti daugiau.“ 

Bendraudama su Žmonės.lt ji tikino grožio priemonėms neišlaidaujanti – perka tiek, kiek reikia, ir viskas. 

Tiesa, pasirodyti viešumoje ir nepasidažiusi galėtų drąsiai: „Mėgstu būti susitvarkiusi. Ir vyrui, ir vaikams patinka, kad prisižiūriu. Bet jei tikrai nespėju pasirūpinti makiažu, nieko blogo nematau nuvežti vaikus į mokyklą ir būdama nepasidažiusi – tikrai puikiai jaučiuosi ir taip.“

K.Krivickienė netiki natūralių produktų poveikiu puoselėjant grožį. „Turbūt vyras manęs nesuprastų, jei namuose rastų grietine išsitepusią... Turiu bėdą – mano veido oda labai sausa. Sunku surasti tinkamas priemones, tai užtrunka. Netikiu, kad išsitepsiu aliejumi ir pagerės“, – sakė ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurgita Krivickienė su dukromis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurgita Krivickienė su dukromis

Kartu su vyru Kristupu Jurgita augina net tris dukras, ir vis tiek gali pasigirti nepriekaištinga figūra. Kaip jai taip pavyksta? Sako, greičiausiai čia – genai, nes sporto salėje dėl kūno linijų ji nepluša. „Norėčiau stengtis, bet neturiu tam laiko. Dabar, kai dukros auga, manau, laiko atsiras. Kartais su vyru nueinu į sporto klubą, tačiau retai. Kartais ir pabėgioju, bet taip pat retai. Visgi aš pasisakau už sportą“, – šypsosi. 

Ar netrukdo J.Krivickienei gražuolės etiketė? „Nė viena moteris nesupyks, jei ją pavadins gražia. Tik ne man spręsti, ar ta etiketė man užklijuota pelnytai... Bet visada malonu išgirsti komplimentą. Juk kiekviena mergaitė nuo mažų dienų svajoja būti princesė... Būna, kad ateina dukros draugė į svečius ir pasako mano vaikui, kad „tavo mama labai graži“. Tai miela. Tačiau to nesureikšminu“, – tikina. 

Paklausta, kokią moterį pavadintų išties gražia, K.Krivickienė nedvejojo: „Pasisakau už natūralų grožį. Negražu, kai kažko yra per daug. O šiaip svarbiausia moteriai – charizma. Pamatai tada ir supranti, kad štai ji – tikrai graži.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurgita ir Kristupas Krivickai su dukromis Atėne, Elada ir Fausta
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurgita ir Kristupas Krivickai su dukromis Atėne, Elada ir Fausta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius