Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur slypi Kristinos Ivanovos grožio paslaptis?

Lieknąją Kristiną Ivanovą jau kurį laiką supa apkalbos dėl ištirpusių jos kilogramų, ypatingų dietų ir mitybos įpročių. Tiesiog akyse lieknėjanti grupės „Yva“ narė Kristina teigia, jog vienas pagrindinių receptų, padedančių išsaugoti grožį bei gerą nuotaiką, yra ne kas kita, o... miegas.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Prastai išsimiegojęs žmogus būna irzlus, nepatenkintas, dėl to neretai sutrinka ir jo mityba. Tad besirūpinantiems savo išvaizda ir sveikata siūlyčiau išmokti gerai išsimiegoti ir nepamiršti savęs palepinti“, – patarė 24 metų Kristina.

Pasak dainininkės, taip pat labai svarbu jausti ribą ir neapkrauti savo organizmo vakarėliais bei maistu. „Siūlyčiau mėgautis derlingojo sezono teikiamomis gėrybėmis. Juk mums taip trūksta vaisių, daržovių, tad nuostabu, kada galima jų lig soties atsivalgyti. Dar nuostabiau, kai viskas užauginta nuosavame darželyje“, – pasakoja K.Ivanova, kuri pati Klaipėdoje augina įvairiausias lietuviškas gėrybes.

Svarbu nenualinti organizmo

Dėl jų mergina nevengia pasikapstyti žemėje. „Savo darželyje šią vasarą turėjau braškių, aviečių, salotų, krapų, ridikėlių. Tvarkymasis jame padeda nuvyti blogas mintis, atpalaiduoja, o pačios išaugintus vaisius ir daržoves valgau su malonumu. Vasarą taip pat dievinu trešnes...“, – atviravo K.Ivanova.

Kalbėdama apie mitybą, gražuolė siūlė nepamiršti ir vandens su citrina. „Tai puikiai tonizuoja ir bent jau mano racione yra nepamainomas dalykas. Pagrindiniam patiekalui dažnai renkuosi lengvas salotas, kurias pagardinu žuvimi ar liesa mėsa. Mano favoritės – salotos su pusžaliu tunu“, – savo mitybos įpročius atskleidė šiemet „Mis Lietuvos“ konkurse „Mis Gracijos“ titulą pelniusi  Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius