Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Modeliais tapusios garsios moterys susitiko Olgos Wiseman knygos apie grožį pristatyme

Trečiadienio vakarą prabangiame Vilniaus viešbutyje karaliavo grožis – čia pristatyta Olgos Wiseman mados ir stiliaus knyga „Grožio galia“. Pristatymo nepraleido ir knygos modeliais tapusios garsios moterys.
Knygos „Grožio galia“ pristatymo akimirka
Knygos „Grožio galia“ pristatymo akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Grožio galia – išorės ir vidaus harmonija“. Tokius žodžius galima išvysti atvertus pirmuosius O.Wiseman knygos puslapius. Ši mados ir stiliaus knyga subūrė Lietuvos pramogų, sporto, meno ir verslo moteris – jos tapo knygos modeliais.

Beveik visos jos, žinoma, nepraleido ir knygos pristatymo: pasipuošusios atskubėjo į viešbutį, kur atšventė O.Wiseman sėkmę. O vartydamos ką tik išleistos knygos puslapius džiaugėsi radusios joje savo nuotraukas ir su leidiniu rankose noriai pozavo fotografams.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Olga Wiseman
Olga Wiseman

„Grožio galia – visiems puikiai girdėta sąvoka, kuri, iš tiesų, veikia. Jau šimtmečius skaičiuojančios istorijos apie įspūdingas moteris, kurios savo išvaizda pavergė milijonus vyrų, vertė aikčioti ir pavydėti kitas moteris, diktavo madas, paliko žymes istorinių knygų puslapiuose, sukėlė karus ir dalino žemynus, dabar yra visiems žinomos. Be to, yra tvirtas įrodymas, jog tokia galia, nors ir subtili, tikrai egzistuoja“, – įsitikinusi O.Wiseman.​

Jos knygos modeliais tapo 24 skirtingų specialybių, išsilavinimo ir amžiaus moterys.

Tarp  jų – aktorė Gražina Baikštytė, operos solistė Marta Lukošiūtė, dainininkė ir vaikų „Eurovizijos“ 3-iosios vietos laimėtoja Eglė Jurgaitytė, sportinių šokių klubo „Žuvėdra“ šokėja ir jogos instruktorė Milana Jašinskytė, „Mis Lietuva 2010“ ir grimo dėstytoja Gritė Maruškevičiūtė-Tamošiūnė, stilistė Asta Valentaitė, modeliai Simona Starkutė, Gerda Štelemėkaitė, Karolina Toleikytė, dainininkė Karina Krysko-Skambinė, karate meistrė Margarita Čiuplytė, viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė, dainininkė Saulenė Chlevickaitė-Survilienė ir kitos.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Indrė Valantinaitė, Saulenė Chlevickaitė Survilienė ir Sandra Chlevickaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Indrė Valantinaitė, Saulenė Chlevickaitė Survilienė ir Sandra Chlevickaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Knygos autorė O.Wiseman pasakoja: „Parašyti knygą, sudėti visą savo patirtį ir skaitytojams galingai pademonstruoti skirtingą grožį – toks buvo mano iškeltas tikslas, kuris vasario mėnesį išvys pasaulį. Tai meninis, kultūrinis albumas, kuriame bus galima sutikti skirtingų specialybių, skirtingų bruožų ir gebėjimų Lietuvos moteris. Manome, jog šios knygos pagalba priartinsime ir supažindinsime su istorija, iškiliomis asmenybėmis, skirtingų laikmečių tendencijomis.“

„Stikliuose“ vykusio vakaro metu autorė priėmė visų norinčių sveikinimus, tarė padėkos kalbą, o vėliau kartu su visais knygai pozavusiais modeliais įsiamžino fotografijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius