-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė pristatė 12 Zodiako ženklų įvaizdžių: žiūrėkite vaizdo klipą

Monika Šalčiūtė nusifilmavo vaizdo klipe, kuriame pristatė 12 moters įvaizdžių pagal Zodiako ženklus. Monika ne tik pati sugalvojo visą klipo idėją, bet ir tapo įvaizdžius pristačiusiu modeliu.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Remigijaus Pipynės nuotr.

Naujame vaizdo klipe M.Šalčiūtė pristato 12 moters įvaizdžių, tinkamų skirtingų Zodiako ženklų atstovėms.

Remigijaus Pipynės nuotr./Monika Šalčiūtė
Remigijaus Pipynės nuotr./Monika Šalčiūtė, Zodiako ženklas Skorpionas

„Toks klipas apie dvylika zodiako ženklų įvaizdžių – užduotis ne iš lengvųjų. Kūrėme įvaizdžius tiek pagal skirtingiems ženklams būdingas charakterio savybes, tiek pagal standartinį pačių ženklų vaizdavimą.

Įsivaizduokite, kaip sunku vienu metu atlikti kelias funkcijas – ir modeliuoti, ir patvarkyti įvaizdį, režisuoti. Dideliu projektu nepavadinčiau, nors dirbome tikrai sunkiai ir ilgai. Tai yra trumpas interneto auditorijai skirtas klipukas“, – Žmonės.lt pasakojo M.Šalčiūtė. 

Visus 12 Monikos pristatytų įvaizdžių kūrė profesionalų komanda: vizažistės Vidaja Vileišaitė ir Rūta Černiauskaitė, plaukų stilistės Renatai Zenkevic ir Aleksandra Miliun. Grožio specialistus M.Šalčiūtė pasirinko pati – darė atranką. Vėliau drauge sprendė, kaip pristatyti kiekvieną zodiako ženklą. 

VIDEO: 12 Zodiako Ženklų Įvaizdžiai / Looks of 12 Zodiac Signs

Vaizdo klipas nufilmuotas Remigijaus Pipynės studijoje.

„Dirbau su Laurynu Mataičiu ir jo komanda. Daug nervų pareikalavo montavimas... Klipą montavo Karolis Labutis. Atrodo, turėtų būti paprasta užduotis – sukarpyti ir sujungti medžiagą, bet tik jau ne su manimi. Aš labai reikli, taigi nė nesuprantu, kaip mane visa komanda pakentė. Man svarbi kiekviena smulkmena“, – pasakojo M.Šalčiūtė. 

Filmavimo darbai truko 24 valandas, o montavimo – savaitę. „Jau nekalbu apie tai, kiek prieš filmavimą reikėjo ruoštis... Įsivaizduokite – po 12 valandų sėdėjau ant tokios kėdės!“ – šypsosi M.Šalčiūtė. 

Remigijaus Pipynės nuotr./Monika Šalčiūtė
Remigijaus Pipynės nuotr./Monika Šalčiūtė, Zodiako ženklas Mergelė

Žinoma, šį klipą M.Šalčiūtė pirmiausia skiria moterims. „Bet, manau, kiekvienam smalsu pamatyti, kaip atrodo jo zodiako ženklas. Žiūrint šį video galima interpretuoti skirtingai. Vieni gali ieškoti atitikmenų ir pritaikyti savo zodiako ženklą savo įvaizdžiui, o kiti gali pasisemti gerų emocijų pamatant visus įvaizdžius“, – sako ji.

Bendraudama su Žmonės.lt M.Šalčiūtė tikina, kad ši jos idėja – labai originali. „Bent jau aš nieko panašaus nemačiu, net užsienyje“, – šypsosi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius