Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Monikos Šalčiūtės nuotrauka vėl sukėlė diskusiją dėl fotošopu padidintos krūtinės

Daugiau kaip 173 tūkstančius sekėjų feisbuke turinti Monika Šalčiūtė jau įpratusi – kiekviena jos nuotrauka sulaukia didžiulio ją „sekančių“ žmonių dėmesio. Vis dėlto pastaruoju metu nemaža dalis šio dėmesio nėra itin maloni – vis dažniau pasigirsta komentarų ir replikų apie fotošopu gražinamas nuotraukas.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Naujausia M.Šalčiūtės nuotrauka feisbuke išsyk ir vėl sulaukė didžiulio dėmesio – mergina įamžinta stovinti virtuvėje, apsirengusi laisvalaikio drabužiais.

„Ką gaminam?“ – su šypsena sekėjų prie nuotraukos paklausė M.Šalčiūtė.

Vis dėlto maisto tema beveik niekam nebuvo įdomi – didžiausiu apkalbų objektu ir vėl tapo Monikos figūra. Komentatoriams ypač užkliuvo itin lieknas liemuo ir įspūdingo dydžio krūtinė. 

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Diskusijas dėl padidintos krūtinės sukėlusi Monikos Šalčiūtės nuotrauka

„Žmonės išprotėję, nesuprantu, kas jiems yra! Man pakankamai gerai gyvenime sekasi, gal tai pykdo kai kuriuos komentatorius? Jie vis kažkuo nepatenkinti. Ne, kad skatintų mane, sakytų, šaunuolė, Monika, per penkerius metus labai išgražėjai. Ne, jiems svarbu tik apsidergti ir ieškoti manyje kabliukų“, – Žmonės.lt mintimis dalijosi Monika.

Pasak jos, tam tikrus jos privalumus padeda išryškinti tinkamai parinkti drabužiai ir tam tikra poza – fotografavimo kampas.

„Pasirodo, buvo labai geras pasirinkimas įsigyti šią palaidinę – ji išryškina tai, ką reikia išryškinti. Apskritai, drabužiai gali pakeisti figūrą. Yra drabužiai, kurie vizualiai pakeičia išvaizdą. Turiu suknelių, kurios mane labai storina, o yra tokių, kurias vilkėdama atrodau lieknesnė. Nesakau, kad esu labai kūda, esu moteriška nuo 15 metų. O atsistojusi šonu tikrai esu labai liekna“, – sakė ji.

Kaip manote, ar naujausia, diskusijų sukėlusi M.Šalčiūtės nuotrauka, koreguota fotošopu?

Piktų komentatorių liežuviai merginos visiškai nejaudina. Pasak jos, Šalčiūtės pavardė visur linksniuojama jau kelerius metus, todėl laikui bėgant Monika išmoko nebekreipti dėmesio į kitų apkalbas.

„Fotošopu tikrai niekada nenaudosiu. Žinau, kaip atrodau, žinau, kokia esu, man nesvarbu, kas ką kalba“, – sakė Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Moniką Šalčiūtę į filmo premjerą atlydėjęs Lukas Raščiauskas: „Mums gera kartu“

Dar prieš porą savaičių Žmonės.lt pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame Monikos gerbėju prisistatęs vaikinas atsiuntė kelias anksčiau jos „Facebook“ paskyroje publikuotas nuotraukas. Jose pažymėti fragmentai – neatitinka realybės, matosi, kad kadras buvo redaguotas specialia programa.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė

TAIP PAT SKAITYKITE: Idealios kūno formos Monikos Šalčiūtės asmenukėse – padailintos fotošopu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius