Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje fotoknygoje „Always Loyal“ suluošinti kariai pozavo nuogi

Los Andžele gyvenantis fotografas Michaelas Stokesas (52 m.), padedamas gerbėjų, įgyvendino savo svajonę – lapkričio 15-ąją prekyboje pasirodo jo fotoknyga „Always Loyal“, kurioje vaizduojami buvę kariai, tarnybos metu netekę galūnių.
Michaelo Stokeso fotoknyga „Always Loyal“
Michaelo Stokeso fotoknyga „Always Loyal“ / Knygos viršelis/Michael Stokes nuotr.

Michaelo Stokeso fotografijose buvę kariškiai vaizduojami nuogi arba apsinuoginę – taip menininkas siekia parodyti, kad ir praradus tam tikras galūnes žmogus vis dar gali būti seksualus. Juo labiau, kai tų galūnių netenkama tarnaujant tėvynei.

Michaelo Stokeso fotoknyga knygynų lentynas pasiekė dėl jį palaikančių žmonių paramos – jis lėšų knygos išleidimui surinko kūrybinių idėjų paramos portale „Kickstarter“.

Tiesa, fotografo lūkesčius jo meno gerbėjai pateisino su kaupu: reikiama suma knygos išleidimui – 48 tūkst. JAV dolerių (44,7 tūks. eurų) – surinkta vos per dvi dienas. O pasiekus šią sumą, žmonės aukoti nesustojo – iš viso surinkta net 411 tūkst. JAV dolerių (383 tūkst. eurų)!

Dalį surinktų pinigų menininkas paaukos labdaros organizacijai „Semper FI Fund“, kuri rūpinasi sužeistais kariais.

Michaelas Stokesas savo nuotraukų projektą pradėjo 2012-aisiais, kai nufotografavo Afganistane kojos netekusį kariškį Alexą Minsky. Jaunas vaikinas fotografui pozavo pasitikėdamas savimi ir jo nuotraukos įkvėpė Michaelą Stokesą pradėti šį projektą – anksčiau jis dažniausiai fotografuodavo sportininkus.

Michaelo Stokeso fotoknyga „Always Loyal“ kainuoja 53 JAV dolerius (49 eur).

A photo posted by Michael Stokes (@stokes_photo) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius