-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepalaužiamoji Katie Piper po kraupios nelaimės „atsinaujino veidą“ ir pasirodė televizijos apdovanojimuose

2008 metais Katie Piper pasaulis subyrėjo į šipulius: buvęs vaikinas jai žiauriai sužalojo veidą apipildamas rūgštimi. Buvusios TV laidų vedėjos ir fotomodelio gyvenimas nuo tos akimirkos labai pasikeitė.
Katie Piper
Katie Piper / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau Katie Piper pasirodymas praėjus trejiems metams nuo šiurpios nelaimės televizijos „Choice” apdovanojimuose maloniai nustebino daugelį. Moteris nepalūžo ir daug pasiekė. Atvykusi į „Savoy” viešbutį, ji atrodė pritrenkiančiai tarp visų televizijos žvaigždžių. Katie buvo pasipuošusi nuostabia ruda satinine suknele ir spindinčiais aukštakulniais.

Į ją pažvelgus atrodo, kad po gausybės operacijų ir procedūrų, skirtų veidui atstatyti, Katie padarė milžinišką pažangą, labai pagražėjo. Nuo to laiko, kai 2008 metais ji pirmą kartą pasirodė televizijos laidoje (laidos tema buvo „Mano gražusis veidas: pasakojimas apie veido sužalojimą rūgštimi ir nelaimės įtaką merginos gyvenimui”), Katie iš bjauriojo ančiuko vėl virto gulbe.

Meilė, pasibaigusi tragedija

Katie, kuri tada buvo 24-erių metų modelis, nukentėjo nuo buvusio vaikino rankos ir patyrė trečiojo laipsnio nudegimų. Rūgštis merginai nudegino akies vokus, pusę jos kairiosios ausies ir didžiąją dalį nosies. Katie akys, burna, liežuvis, stemplė, rankos ir delnai, kaklas ir krūtinės sritis taip pat stipriai nudegė. Tokių nudegimų medikų komanda, gydžiusi merginą, nebuvo regėjusi.

Moters užsispyrimas, milžiniškos medikų komandos pastangos ir artimųjų parama padėjo jai atgauti nuostabią išvaizdą bei savijautą. Katie Piper atrodo laimingesnė negu kada nors anksčiau.

Įkūrė fondą, reklamuos kremą

27-erių mergina dabar vadovauja savo įsteigtai labdaringai organizacijai, kurios tikslas yra padėti žmonėms, turintiems panašių sužalojimų. Katie Piper fondo sėkmė yra dar viena priežastis, dėl kurios mergina gali savimi didžiuotis.

Praėjusią savaitę „Prima” apdovanojimuose Katie sakė „The Daily Mail”: „Aš esu labai laiminga ir patenkinta savo fondo sėkme. Praėjusi savaitė buvo nuostabi, nes mes su Simonu Cowelliu surinkome į fondą daug pinigų, kurie bus skirti pagalbai nukentėjusiesiems.”

Mergina taip pat noriai kalbėjo apie ateities planus: „Aš visai neseniai pasirašiau 2 metų sutartį su „Channel Four” ir labai laukiu akimirkos, kai pradėsiu leisti savo pačios sukurto maskuojamojo makiažo liniją.”

Tačiau Katie neprisiima visų savo darbinių pasiekimų nuopelno vien tik sau. Darbo klausimu ji yra labai kukli. Mergina sako: „Aš turiu nuostabią komandą: nuostabių labdaringos organizacijos darbuotojų, narių bei nepakartojamų savanorių, kurie aukoja savo laiką fondo rėmimui ir palaikymui. Man labai pasisekė, kad turiu nuostabią šeimą ir nuoširdžių draugų.”

Dirbdama su fondu, Katie atrado laiko nusifilmuoti dokumentiniame filme, sukurtame apie jos nelaimę. Ji vis dar palaiko ryšį su ambasadoriais, dalyvavusiais televizijos laidoje ir prisidėjusiais prie minėto dokumentinio filmo kūrimo. „Mes esame geri draugai. Ir nors visi esame labai užsiėmę – vis tiek palaikome ryšį per „Twitter”, arba tiesiog aplankome vieni kitus kas keletą mėnesių.”

Merginos nuotraukos bei tekstas anglų kalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius