Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodė pirmasis „Dior“ reklaminis plakatas su Robertu Pattinsonu

Aktorius Robertas Pattinsonas tapo kvepalų „Dior Homme“ reklaminiu veidu. Apie tai kompanija pranešė dar savaitės viduryje. O štai jai besibaigiant socialiniame tinkle Twitter.com pasirodė ir pirmoji reklaminiam plakatui sirta nuotrauka.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas „Dior Homme“ reklamoje / Twitter.com nuotr.

„Dior“ labai džiaugiasi galėdami pranešti, kad aktorius Robertas Pattinsonas tapo nauju „Dior Homme“ kvepalų veidu“, – savo socialinio tinklalapio Twitter.com paskyroje rašė mados namai ir prisegė juodai baltą aktoriaus nuotrauką.

„Dior“ atstovai tikino, kad R.Patinsoną pasirinko dėl jiems imponuojančių aktoriaus atliktų vaidmenų kine.

„Nuo pat pirmųjų savo pasirodymų kine jis įrodė, savo talentą vaidindamas tokiose juostose kaip „Prisimink mane“ (angl. „Remember me“), „Vanduo drambliams“ (angl. „Water for elephants“) ar „Mielas drauge“ (pranc. „Bel Ami“). Mes sveikiname jį įsiliejus į „Dior“ veidų ratą“, – rašoma oficialiame pranešime.

R.Pattinsono reklaminės nuotraukos autorius – JAV fotografas Nanas Goldinas. Iš jos aktorius žvelgia ramiu, kiek liūdnoku žvilgsniu. Be to, jo galvos nebepuošia jam įprastų plaukų kupeta – jie nukirpti trumpai.

Ši reklama pasirodys tik Europoje (išskyrus Didžiąją Britaniją – red. past.) ir Azijoje (išskyrus Kiniją ir Japoniją – red. past.).

Kartu su „Dior Homme“ reklaminiais plakatais, kurie miestų stendus turėtų pasiekti jau rugsėjį, reklama bus transliuojama ir per televizijos kanalus, rašo RadarOnline.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius