-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pinup Girls“ naujausioje fotosesijoje nusisegė liemenėles

„Norime nudžiuginti savo grupės gerbėjus“, – vienbalsiai sušunka garsusis „Pinup Girls“ duetas. Iš tikrųjų, atlikėjos padirbėjo iš peties, ir šiandien savo grupės mylėtojams pristato naujausią fotosesiją. Tiesa, „Pinup Girls“ nebūtų „Pinup Girls“, jei neįveltų ir šiek tiek paslapties, tad su gražiomis nuotraukomis pristatoma ir trumpa, naujausios dainos ištrauka.
Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė
„Pinup Girls“ fotosesija / „Fotogenijų“/Naglio Bieranco ir Simonos Bekupės nuotr.

„Mes visada mėgstame eksperimentuoti ir įsikūnyti į vis naujus personažus. Mūsų visos fotosesijos labai skirtingos, tad dažnai, prieš naują projektą, su Viktorija pasvarstome, į kokį vaidmenį reikės „įlįsti“ šiandien“, – pokalbį pradeda Simona. Šiai fotosesijai atlikėjos pasirinko jauną ir talentingą fotografų duetą – „Fotogenijai“, bei labai įdomią vietą Energetikos bei technikos muziejų. „Dirbti su tokia perspektyvia komanda buvo vienas malonumas. Tempas, profesionalumas, bendras tikslas ir šaunus galutinis rezultatas“, – nedaugžodžiauja Viktorija.

„Pinup Girls“ gerbėjai žino, kad atlikėjos visada trykšta gera nuotaika ir nesibaigiančia energija, tačiau šioje fotosesijoje atlikėjos itin ramios ir griežtos. „Seksualumas susipynęs su paslaptimi, griežta veido išraiška, bet analizuojantis žvilgsnis – maža užuomina apie mūsų naujausią dainą“, – mįslingai pokalbį užbaigia dainininkės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius