-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Svorio problemos: per storas skristi

Nuotrauka, kurioje matyti nutukęs lėktuvo keleivis, įsispraudęs į ekonominės klasės sėdynę, vėl sukėlė debatus, kaip oro linijos turėtų kovoti su vis didėjančiu nutukusių keleivių skaičiumi, rašo telegraph.co.uk.
Hamburgeris
Hamburgeris / Photos.com
Temos: 1 Nutukimas

Skelbiama, jog nuotrauką darė stiuardesė, kad oro linijų vadovams atskleistų sunkumus dėl keleivių, netelpančių į savo vietas.

Neaišku, ar vyras žinojo, kad buvo fotografuojamas, ir ar Amerikos oro linijų lėktuvas pakilo su keleiviu, kuris netilpo į savo vietą.

Oro linijos jau siūlo pailgintus saugos diržus stambesniems keleiviams, kad jie laikytųsi saugumo taisyklių, bet daug vežėjų dabar primygtinai reikalauja, kad nutukę klientai nusipirktų papildomą bilietą ir sėdėtų per dvi vietas.

Nuotrauka, daryta „Boeing 757“, buvo nusiųsta rašytojui Kieran Daly ir publikuota jo tinklaraštyje, aviacijos tinklalapyje „Flightglobal“.

Neaišku, ar nuotrauka yra sufalsifikuota, bet Daly rašė: „Nežinau, ar ši man atsiųsta nuotrauka yra tikra ir daryta Amerikos oro linijose. Atrodo, žmogus susimokėjo tik už vieną vietą ir personalas įleido jį į lėktuvą.“

Po tinklaraštyje esančia nuotrauka pasipylė komentarai, kur diskutuojama, kaip švelniai kovoti su nutukusiais žmonėmis, garantuojant jiems pakankamai erdvės.

Amerikiečių oro linijų atstovai sakė: „Šiuo metu Amerikos oro linijos negali patvirtinti, ar nuotrauka tikrai daryta vieno iš aviakompanijos narių, tačiau situacija bus tiriama, kad būtų nustatyta, ar griežta oro linijų politika nebuvo pažeista. Amerikos oro linijos rūpinasi keleivių bei darbuotojų saugumu ir patogumu, todėl keleiviams patariama užsisakyti dvi vietas, jei mano, jog jiems to reikia.“

Nuotrauką, darytą lėktuve, galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius