-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų daugiavaikių mamų grožio pokyčiai sujaudino Livetą Kazlauskienę

Trys kaunietės, daugiavaikės mamos Ramutė Selevienė, Zita Valavičienė ir Rasa Mitrulevičienė grožio salonuose ir drabužių parduotuvėse itin retos viešnios.
Grožio pasikeitimų dalyvės Rasa Mitrulevičienė, Zita Valavičienė ir Ramutė Selevienė – prieš ir po pokyčių
Grožio pasikeitimų dalyvės Rasa Mitrulevičienė, Zita Valavičienė ir Ramutė Selevienė – prieš ir po pokyčių / Tomo Janulevičiaus nuotr.

„Gyvenu šia diena. Darbas, vaikai, vyras... Sau laiko nebelieka“, – patikino šešias atžalas auginanti 39-erių R.Selevienė.

Laiką gamtoje su šeima leisti mėgstanti daugiavaikė mama ilgai galvojo paklausta apie ką ji svajojanti. „Svajonės? Na, tokių lyg ir neturiu...“, – sakė pašnekovė, sulaukusi netikėto pasiūlymo dalyvauti pasikeitimų projekte.

Tomo Janulevičiaus nuotr./Ramutė Selevienė prieš ir po pokyčių
Tomo Janulevičiaus nuotr./Ramutė Selevienė prieš ir po pokyčių

Laiko ir lėšų grožio procedūroms stokojanti trijų vaikų mama Z.Valavičienė pasakojo labai mėgstanti skaityti ir siūti, tačiau prisėsti tiek prie knygų, tiek prie siuvimo mašinos galinti tik retais atvejais. Socialiai remtiniems asmenims skirtame bendrabutyje su šeima gyvenanti kaunietė neslėpė – troškimų ji turi didelių, tik, bijodama, kad jie neišsipildys, garsiai jų neatskleidžia.

Vaikų namuose nuo trijų metų augusi Z.Valavičienė pasakoja sau niekuomet neturėjusi galimybės skirti dėmesio, todėl nedvejodama sutikusi išmėginti stilistų bei grožio specialistų siūlomas paslaugas.

Tomo Janulevičiaus nuotr./Zita Valavičienė prieš ir po pokyčių
Tomo Janulevičiaus nuotr./Zita Valavičienė prieš ir po pokyčių

„Keistis norisi. Tai labai žmogiškas bruožas. Ypač kai žinai, kad ir išgyvensi teigiamus jausmus, ir nustebsi“, – patikino R.Mitrulevičienė, kurios nauja šukuosena rūpinosi plaukų stilistas Saimonas Aukštuolis.

Jos, kaip ir kitų dviejų dalyvių, makiažu pasirūpino Neringa Ankudavičienė, o manikiūrais – „Cinderella grožio mokyklos“ meistrės. Būtent šios įstaigos ir „SV studijos“ vadovė Sandra Kudriavceva iniciavo pasikeitimų projektą.

Tomo Janulevičiaus nuotr./Rasa Mitrulevičienė prieš ir po pokyčių
Tomo Janulevičiaus nuotr./Rasa Mitrulevičienė prieš ir po pokyčių

„Nors, regis, šiais laikais grožio kultas yra okupavęs visas sritis ir neskirti laiko sau tiesiog nebeįmanoma, vis dėlto yra nemažai moterų, kurios dėl savo socialinės padėties to padaryti negali. Tad, norėjome nudžiuginti bent kelias kaunietes, dėl savo atsidavimo darbui ir šeimai vertas bent dienai iš pelenių pavirsti princesėmis“, – tvirtino idėjos sumanytojos.

Pasikeitimų projekte dalyvavusias daugiavaikes mamas „Cinderella grožio mokykloje“ aplankė ir netikėti svečiai – dainininkė Liveta Kazlauskienė ir grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara.

„Moterys sukurtos tam, kad būtų gražios. Šukuosenos, profesionalus, bet nematomas makiažas, elegantiška apranga – tai traukia vyrų dėmesį“, – patikino muzikantas.

VIDEO: Trys kaunietės dalyvavo pasikeitimų projekte

Jis sako niekuomet nepykstąs, jei žmonai Rimai prireikia naujos rankinės ar kosmetikos priemonės. A.Ivanauskas-Fara patikino – jis miela mylimą moterį palepinąs ir pats.

„Jei reikia, tai reikia“, – nedvejojo „Rondo“ lyderis, pridurdamas, kad kuo daugiau aplink gražių moterų, tuo laimingesni jų vyrai.

Dainininkė L.Kazlauskienė įsitikinusi – pasikeitimų projektai būtini. Jų metu atskleidžiama gražioji, nekasdienė moters pusė, kuri, dėl buitinių problemų ir lėšų stokos, dažnai yra tiesiog pamirštama.

Tomo Janulevičiaus nuotr./Liveta Kazlauskienė su grožio pokyčių dalyvėmis Rasa Mitrulevičiene, Zita Valavičiene ir Ramute Seleviene
Tomo Janulevičiaus nuotr./Liveta Kazlauskienė su grožio pokyčių dalyvėmis Rasa Mitrulevičiene, Zita Valavičiene ir Ramute Seleviene

„Prisimenu ir aš save tokią. Susirūpinusią, su mažu vaiku ant rankų, laukiančią, kol vyras grįš namo, skubančią į darbą... Kasdien tas pats. Rutina. Tuomet ne kartą pagalvojau – nejaugi vedybinis gyvenimas tėra akmuo po kaklu?“, – kalbėjo pirmosios santuokos prisiminimų sujaudinta dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius