Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažo meistrai žinomus modelius pavertė retro stiliaus damomis

Tarptautinėje grimo ir vizažo akademijoje „SLA Academy Vilnius" virė įnirtingas darbas: čia atmosfera buvo panaši į pasirengimą filmuoti retro stiliaus juostą. Akademijos studentai, besimokantys vizažisto-grimerio profesijos, lapkričio 27-ąją atsakingai ruošėsi svarbiam egzaminui.
Rūta Morozovienė (viduryje), Gritė Tamošiūnė (dešinėje)
Rūta Morozovienė (viduryje), Gritė Tamošiūnė (dešinėje) / Dariaus Kučio nuotr.

Egzamino tema – laikmečiai nuo 20-ųjų iki 60-ųjų.  „Studentai turėjo atlikti šukuoseną, makiažą ir netgi paruošti aksesuarus, apgalvoti bendrą stilių. Sukurtas modelio įvaizdis turėjo nukelti tiesiai į tą laikmetį, kurį studentas pasirinko“, – po egzamino, kurį vertino tarptautinė komisija, sakė akademijos vadovė, neseniai ištekėjusi tituluota gražuolė Gritė Tamošiūnė.

Dariaus Kučo nuotr./Ernesta Elzbergaitė
Dariaus Kučio nuotr./Ernesta Elzbergaitė
Dariaus Kučo nuotr./Ernesta Kalinauskaitė
Dariaus Kučio nuotr./Ernesta Kalinauskaitė

Specialus grimas ir makiažas tikromis retro stiliaus damomis pavertė ir du gerai žinomus mados pasaulyje modelius – Ernestą Elzbergaitę ir Ernestą Kalinauskaitę. E.Elzbergaitė įkūnijo antro pasaulinio karo laikmečio damą, laukiančią iš fronto mylimojo laiškų ir nuotraukų.

Studentus drauge su kolegomis iš užsienio vertino ir žinoma plaukų meistrė bei šios akadamijos  dėstytoja Rūta Morozovienė. Čia dar seniau paskaitas yra skaitę Liutauras Salasevičius, Agnė Giliytė ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius