Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Erika Vitulskienė nesidažo ne dėl to, kad tingi

Operos dainininko žmona ir televizijos projektų dalyvė Erika Vitulskienė (25) nebijo prisipažinti, kad yra tikra natūralaus grožio šalininkė. „ Turėtume puoselėti savo natūralų grožį ir dažniau rodyti jį, o ne nupieštus veidus“, – sako šiandieninė rubrikos „Žvaigždė be makiažo“ dalyvė.
Erika Vitulskienė be makiažo
Erika Vitulskienė be makiažo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Erika be makiažo būna kasdien: sporto klube, parduotuvėje, net ir darbe ji tik kartais pasidažo blakstienas ir veido odą patepa makiažo pagrindu. Jauna moteris dažosi retai, tačiau, kai pasidažo, beveik visuomet sulaukia teigiamos vyrų reakcijos.

„Kasdien nesidažau tikrai ne dėl to, kad tingiu. Tiesiog man tai neteikia malonumo. Dar spėsiu pasenti, o kai pasensiu, tada žinoma, kad „piešiuosi“ veidą ir slėpsiu raukšles. O kol dar nėra tų raukšlių, tai ir  džiaugiuosi natūraliu grožiu“, – šypsosi moteris.  Erika žino, kad ir vyrams natūralią, neprisidažiusią moterį maloniau pabučiuoti, paliesti. Ši moteris teigia girdėjusi, kaip vyrai kalba, esą, kai pabučiuoja prisidažiusią moterį, jiems apsivelia lūpos ir jie bijo net pagalvoti, kaip tokia moteris atrodo nusipraususi.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė be makiažo
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Erika Vitulskienė be makiažo

Tiesa, neseniai ši natūralaus grožio šalininkė prisiaugino blakstienas, nors ligi šiol buvo visiškai patenkinta ir savosiomis.

„Tiesiog ruošiantis projektui „Šokiai ant ledo“, vis dažniau kažkas filmuoja arba fotografuoja. Dažytis kiekvieną dieną nenoriu, todėl tam, kad gražiau atrodyčiau, nusprendžiau prisiklijuoti blakstienas. Jei ne šis televizijos projektas, tikrai be jų apsieičiau. Juk mano pačios blakstienos yra labai ilgos ir kai užsideda priaugintos blakstienos, jos atrodo per ilgos. Ir matosi, kad nenatūralios.  Jos mane netgi truputį erzina. Tačiau sakoma, kad „grožis reikalauja aukų“. Tai tebūnie čia mano tokia auka“,  – šypsosi naujo televizijos projekto dalyvė.

Erika prasitaria, kad vos tik pasibaigs „Šokiai ant ledo“ ir nuo jos nusisuks televizijos kameros, ji su malonumu atsisveikins su priauginamomis blakstienomis.

Tomo Kaunecko („Ciklopas“) nuotr./Erika Vitulskienė
Tomo Kaunecko („Ciklopas“) nuotr./Erika Vitulskienė

Svarbiausia moteriai jausti tą beprotišką, begalinę meilę

Kaune gimusiai ir augusiai Erikai neteko išgyventi paauglystės to etapo, kai norisi dažytis todėl, kad visos bendraamžės taip daro.

„Visada galvojau savo galva, visada turėjau savo nuomonę ir savo principus.  Man niekuomet nebuvo jokių rodiklių. Jeigu noriu – pasidažau, jei nenoriu – niekas neprivers. Gal panos džiaugdavosi ir labiau savimi pasitikėdavo prisidažiusios? Man to nereikėjo. Visuomet turėdavau užsibrėžtus tikslus ir jais gyvenau. Visada žinojau, ko noriu iš gyvenimo. Niekuomet nenorėjau būti vyrų viliokė ar išskirtinė gražuolė. Ne toks mano tikslas, matyt, ne į tą pusę žiūrėjau“, – savo  stipraus charakterio neslepia Erika.

Merūno Vitulskio žmona teigia, kad nuolat išsidažiusias scenos partneres regintis vyras prašo, kad ji nesidažytų.  „Manau, kad svarbiausia moteriai jausti tą beprotišką, begalinę meilę. Juk jei jautiesi mylima, tai ir nesijaudini, ar priaugai 2 ar 15 kilogramų, ar paryškinti tavo antakiai, ar jų visai nėra. Manau, kad tai ir yra meilė“, – šypsosi laiminga moteris.

Erika primena, kad jei nori būti mylima, moteris ne visada privalo įtikti vyrui. „Visą laiką reikalaujame tik iš savęs: svarbiausia – kaip mes atrodome. Tarsi pamirštame, kad mūsų vyrai irgi ne tobuli. Moteris privalo turėti savo nuomonę.  Gerai, kai ji turi charakterį... Prisiminkime, kad gerų moterų vyrai nemyli, esu tuo įsitikinusi 100 ir 1 procentu“, – dailiosios lyties atstoves labiau pasitikėti savimi ragina žinomo dainininko žmona E.Vitulskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius