Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Indrė Burlinskaitė įsitikinusi – vyrams patinka ryškesnės moterys, kad ir ką jie besakytų

Grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė (27) nė nebando slėpti, kad mėgsta ryškiai dažytis, tačiau iššūkį nusifotografuoti be makiažo ji priėmė be didelių įkalbinėjimų. „Man pasidažiusi moteris yra tiesiog graži, todėl, mano manymu, makiažas yra būtinas. Nors savęs ir be makiažo nebijau“, – juokiasi mergina, kuri Lietuvos pramogų pasaulyje daugeliui įsiminė dėl išskirtinai ryškios išvaizdos.
Indrė Burlinskaitė be makiažo
Indrė Burlinskaitė be makiažo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Matant šią juodaplaukę gražuolę sunku įsivaizduoti, kad ji yra buvusi šviesiaplaukė „Olialia“ mergaitė. Indrė atvirauja, kad natūrali jos plaukų spalva – tamsiai ruda.

„Tas laikotarpis, kai buvau šviesiaplaukė, labai skiriasi nuo dabartinio. Kai pradėjau šviesinti plaukus, man buvo 17 metų, šviesiaplaukė buvau iki 21-erių. Tai buvo vėjavaikiškos jaunystės etapas ir tuomet man mano plaukų spalva buvo graži. Dabar mano tamsūs plaukai man asocijuojasi su branda ir šiuo metu netgi labiau patinka tamsus įvaizdis. Tiesą sakant, gerai jaučiuosi ir taip, ir kitaip. Nebuvo taip, kad kažkada savimi nepasitikėčiau“, – prisipažįsta Indrė.

Indrė Burlinskaitė be makiažo
Indrė Burlinskaitė be makiažo

Į akis krenta ne tik nenatūraliai tamsūs Indrės plaukai, bet ir lietuviams šviesiaodžiams žiemos metu neįprastas įdegis.

„Taip, tai soliarumų įdegis. Nors mano oda niekuomet nebuvo balta, vasarą vos tik ilgėliau pabūnu saulėje, vaikštau juodukė, nes greitai ir labai stipriai įdegu. Soliariume lankausi tikrai ne taip dažnai, kaip galima pagalvoti, tokiai odos spalvai palaikyti man pakanka ten apsilankyti kartą per 1-2 savaites. Nei ilgai degintis saulėje, nei lankytis soliariumuose tikrai nerekomenduočiau nei šviesiaodėms, nei paauglėms“, – sako Indrė.

Nors mergina ir žino apie soliariumo ar saulės keliamus pavojus, tačiau dėl to tamsaus įdegio atsisakyti neketina. „Dabar, atrodo, kur bepažvelgsi, kur benueisi – viskas yra pavojinga, o kad jaustumeis visiškai saugus, reikėtų sėdėti namuose ir niekur iš ten neiti“, – kvatoja tamsiaplaukė gražuolė.

Be to Indrė įsitikinusi, kad vyrams labiau už natūralistes vis dėlto patinka ryškiau pasidažiusios moterys. „Kad ir ką jie besakytų, ryškesnės moterys labiau traukia ir vyrų dėmesį, ir akį“, – šypsosi Indrė.

Tačiau I.Burlinskaitė mano, jog moteris be makiažo gali eiti ir į pirmą pasimatymą. „Tai priklauso nuo moters. Jei ji labai savimi pasitiki, gali ir į pirmą pasimatymą eiti be makiažo. Jeigu ji sau tokia yra gražesnė. O man makiažas būtinas, man taip gražiau“, – priklijuotomis blakstienomis sušlama mergina.

Nemeluosiu, eidama į sporto klubą visuomet truputį pasidažau. Sportuodama nesukaistu tiek, kad jausčiau didžiulį diskomfortą dėl to, kad esu pasidažiusi.

Išlavinti Indrės kūno raumenukai išduoda, kad mergina nemažai laiko praleidžia sporto salėje.

„Daug kas galvoja, kad tokios merginos kaip aš, į sporto klubus ateina tik savęs parodyti. Taip, man svarbu gražiai atrodyti sporto salėje, bet, patikėkite, aš čia ir dirbu. Nepastebėjau, kad merginos į sporto klubą ateitų ypač ryškiai pasidažiusios. O man visko pasitaiko: juk kartais ateinu sportuoti tiesiai iš kokio renginio. Nemeluosiu, eidama į sporto klubą visuomet truputį pasidažau. Sportuodama tikrai nesukaistu tiek, kad jausčiau didžiulį diskomfortą dėl to, kad esu pasidažiusi, juk be saiko makiažu nepiktnaudžiauju“, – atvirauja Indrė.

Mergina mano, kad savo draugui Dariui Petrikauskui ji patraukli ir pasidažiusi, ir be makiažo. „Aš mėgstu paklausti jo nuomonės, kas gražiau atrodo: kokia suknelė, kokia šukuosena, jis man visada pataria. O dėl to, kaip man pasidažyti, niekuomet nesitariame. Tai jis palieka spręsti man“, – šypsosi Indrė, nė karto nesulaukusi Dariaus priekaištų dėl netinkamos išvaizdos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius