Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Ineta Stasiulytė nesijaučia monstru, kuris tik užsitepęs pudrą virsta gražuole

Aktorė nė nedvejodama sutiko stoti prieš fotoaparatą be makiažo. „Iš tikrųjų tai aš esu aš, o pasidažiusi daugiau ar mažiau, juk jokio skirtumo. Net nelabai suprantu, kas čia gali būti baisaus viešai pasirodyti be makiažo. Juk nesu koks monstras, kuris užsitepęs pudrą staiga pavirsta gražuole“, – savo apsisprendimą iškart paaiškina Ineta.
Ineta Stasiulytė be makiažo
Ineta Stasiulytė be makiažo / Luko Balandžio nuotr.

Aktorė, makiažo paslapčių išmokusi iš teatro grimerių, puikiai žino dekoratyvinės kosmetikos galią. „Makiažas gali padaryti stebuklą, nupiešti visiškai kitą dailų veidą, arba atvirkščiai – padaryti visišką pabaisą. Tuomet apima vienintelė mintis: kad tik greičiau visa tai nusiplauti. Taigi, makiažas gali arba labai padėti, arba visiškai viską sugadinti“, – sako Ineta.

Ineta be makiažo
Ineta be makiažo

Garsi moteris nuoširdžiai džiaugiasi, kad yra tokių stebuklingų dalykų kaip dekoratyvinės kosmetikos priemonės.

„Kiekvienos moters gyvenime būna dienų, kai visiškai negali pasižiūrėti į save veidrodyje. Tiesiog, atrodo, kad blakstienos tos pačios, skruostai tie patys, lūpos irgi nepasikeitusios, tačiau negali žiūrėti į save ir viskas. Tuomet ir griebiamės makiažo gudrybių. O kartais visai nesinori dažytis – tokiomis dienomis ir vaikštau visiškai nepasidažiusi“, – sako Ineta.

Aktorei makiažas – jos darbo priemonė. O laisvalaikiu didžiausias jos „pagalbininkas“ – blakstienų tušas.

„Ir tai būna dienų, kai galiu be jo apsieiti. Vengiu ir kreminės pudros. Nors būna dienų, kai norisi užsijuodinti akis ir vaikščioti tokiai užsijuodinusiai. Bet tai – grynai nuotaikos reikalas. Man atrodo, kad visos mes naudojame makiažo gudrybes norėdamos kažkiek sustiprinti save. Arba atvirkščiai – trokštame būti visiškai natūraliomis, be jokių paryškinimų, tokia būsena man tolygi visiškam moters atsivėrimui. Makiažas, mano manymu, yra tarsi moters papildymas, dažydamasi ji tarsi suteikia sau tokių vidinių savybių, kurių jai tuo metu trūksta. Bet jeigu būsim piktos ir susiraukusios, joks makiažas nepadės“, – atvirauja moteris.

Pasak nuolat žmones stebinčios aktorės, yra vienas miestas Lietuvoje, kurio moterims būdingos itin ryškaus makiažo tendencijos. Bet visumoje skoningai pasidažiusių Lietuvos moterų vaizdas džiugina aktorės akį. Ineta pastebi ir daug natūralių, nesidažančių moterų. „Man labai gražu, kai moteris nepasidažiusi, jos paakiai gali būti tamsesni, bet tas natūralumas mane visą laiką žavi. Tada tiesiog matai, kad moteris myli save. Nes daug ir tokių, kurios prisidažiusios, ir vis tiek savimi nepatenkintos“, – sako Ineta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius