Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Liepa Mondeikaitė įsitikinusi, kad prisidažiusioms merginoms universitete – ne vieta

Mediciną studijuojanti mergina kasdien kosmetikos išvis nenaudoja. „Ir blakstienas klijuoju, ir pudrą tepu tik tada, kai lipu į sceną. Manau, kad moters grožis neturėtų būti matuojamas makiažo kiekiu“, – įsitikinusi Liepa.
Liepa Mondeikatė be makiažo
Liepa Mondeikatė be makiažo / Luko Balandžio nuotr.

Dainininkė bent jau kol kas negali skųstis savo oda, jos veido niekuomet „nepuošė“ spuogeliai. „Tiek mano mamytės, tiek ir vyresnių sesių oda graži, sveika. Manau, kad tai genetiškai paveldėta. Nenaudoju kažkokių ypatingų kremų ar prausiklių, nes oda visiškai neproblemiška. Žinau, kad kitos tepa po kelis šimtus litų kainuojančius kremus, o aš džiaugiuosi, kad galiu šioje srityje pataupyti“, – šypsosi Liepa ir triskart spjauna per kairį petį, dėl viso pikto.

Luko Balandžio nuotr./Liepa be makiažo
Luko Balandžio nuotr./Liepa be makiažo

Mergina įsitikinusi, kad veido nebūtina kasdien teplioti pudra. „Manau, kad chemija sveikumo nepriduoda, juk ne vitaminus sau ant veido tepame“, – sako Liepa.

Puikų balsą turinti mergina neneigia, kad tokiam požiūriui į kosmetiką turi įtakos ir jos studijuojami mokslai. „Kalbu ne vien tik iš medicininės pusės. Tiesiog esu nepratusi dažytis dar ir dėl to, kad mūsų universitetas – ne ta vieta, kur reiktų eiti pridažytomis blakstienomis ir išmargintais žandais. Universitetas – vieta, kur ateini mokytis, o ne demonstruoti kažkokių madų. Niekuomet eidama į mokslus nesidažau. Taip esu įpratusi. Tos merginos, kurias sutinku universitete, yra susikoncentravusios visiškai į kitus dalykus nei kosmetika, drabužiai. Jos geriau porą valandų ilgiau pamiega vietoj to, kad keltųsi anksčiau ir dabintųsi tobulu makiažu.  Patikėkite, mūsų universitete vaikšto labai paprastos, gražios ir simpatiškos merginos be jokio makiažo“, – sako būsima gydytoja.

Dainininkė juokiasi, kad ir dienos metu gatvėje galima prisižiūrėti tokių makiažų ir šukuosenų, kokių nepamatai net vakarėliuose ar naktiniuose  klubuose. Nors dienos metu Liepa pasisako už natūralų grožį be makiažo, tačiau ir ryškiai prisidažiusių merginų neskuba smerkti. „Manau, žmogus spinduliuoja grožį iš vidaus – šypsena, laimingos akys yra tie sudedamieji dalykai, kurie padaro moterį gražią. Tačiau jei yra noras dažytis, jeigu tik tai suteikia moteriai laimės, tai kodėl gi ne? Visi esame skirtingi. Tikrai pirštais nebaksnoju, jei matau gatvėje dienos metu labai smarkiai prisidažiusią merginą. Aišku, kad aš ją pastebiu – kai tokia ryški, kaip nepastebėsi? Jeigu jai tai yra gražu, belieka tik džiaugtis“, – sako diplomatiškoji  Liepa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius