-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žvaigždė be makiažo: „Pinup Girls“ merginos sau patinka ir nepasidažiusios, ir susivėlusios

Grupės „Pinup Girls“ narės nė trupučio nesudvejojo pakviestos tapti „žvaigždėmis be makiažo“. Pasak merginų, to net nereikėtų vadinti kažkokiu ypatingai drąsiu žingsniu. „Mūsų „Facebook“ paskyroje yra labai daug nuotraukų, kur mes nepasidažiusios, susivėlusios, su pižamomis. Juk esame normalios!“ – sako šviesiaplaukė Viktorija.
„Pinup Girls“ narės be makiažo
„Pinup Girls“ narės be makiažo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Viktorija Sutkutė

„Man buvo trylika metų, kai pirmąkart apėmė manija dažytis: prisidažydavau akis juodais šešėliais, prisitepdavau pudros, labai labai ryškiai prisiraudonindavau skruostus ir eidavau į kiemą. Man visi (draugės, mama, tetos) sakydavo, kad nesidažyčiau, nes ir taip gražiai atrodau. O aš maniau, kad jos meluoja, ir dar daugiau dažydavausi. Paskui supratau, kad tikrai be reikalo tą darau, nors sau ir atrodžiau labai gražiai. Dabar, kai pamatau 13-14 metų mergaites, kurios prisidažiusios ir vaikšto apsiavusios aukštakulniais, visada prisimenu save ir pagalvoju, kad jos turbūt irgi mano, kad labai gražiai atrodo.

Dabar kasdienai naudoju labai ploną sluoksnį pudros tam, kad sulyginčiau veido odos spalvą, ypač šaltuoju periodu. Truputį paryškinu skruostus ir blakstienas. To tikrai užtenka tam, kad gerai jausčiausi“, – sako žavesio nestokojanti Viktorija. 

Viktorija Sutkutė be makiažo
Viktorija Sutkutė be makiažo

 

Simona Nainė

„Nemanau, kad moteris yra graži tik tuomet, kai ji prisitepusi daug pudros ir kažin kiek prisidažiusi. Aišku, kiekvienas žmogus pirmiausiai gražus savo vidumi, bet ir nieko blogo nematau, kai moteris yra saikingai pasidažiusi – tiesiog tai parodo, kad ji savimi rūpinasi. Tam, kad visuomet atrodytum gražiai, yra išrastas labai geras dalykas – priauginamos blakstienos. Jų nereikia kasdien dažytis tam, kad žvilgsnis atrodytų išraiškingesnis. Man labai svarbu, kad būtų išraiškingi antakiai ir akys.

Manau, kad jei moteris turi mylimą vyrą ar vaikiną, ji turėtų stengtis būti graži dėl savo antros pusės, kad jam būtų gražu, malonu. Manau, kad kiekvienam vyrui patinka, kai jo moteris susitvarkiusi. Svarbiausia, kad nenutiktų taip, jog namie vaikštai su bigudukais ir chalatu, o šiukšlių išnešti išeini išsipusčiusi kaip princesė. Pirmiausia reikia gražiai atrodyti savo antrai pusei“, – savo nuomone dalijasi neseniai ištekėjusi Simona.

Simona Nainė be makiažo
Simona Nainė be makiažo

 

Ieva Ambrazaitė

„Aš nė neįsivaizduoju, kad galėčiau atsikelti valanda anksčiau tam, kad gražiai pasidažyčiau ir dailiai susišukuočiau vien dėl to, kad išėjusi į gatvę būčiau gražesnė. Tiesą sakant, aš pati sau labai graži ir be makiažo. Manau, kasdienai moteriai užtenka tušo ir vazelino lūpoms. Tiesą sakant, kol nebuvau susipažinusi su savo sužadėtiniu, tai būdavo net ir taip, kad į vakare vykstančius renginius eidavau visai be makiažo. Ir tikrai dėl to nė kiek nekompleksuodavau. Turiu ryškius bruožus, už kuriuos esu dėkinga genams.

Tiesa, yra tokių vyrų, kuriems patinka, kai jų damos ryškiai išsidažiusios, kai jos apsivelka provokuojančius drabužius. Jei Rolandui tai tikrai patiktų, turbūt ir aš dažyčiausi ryškiau. Žinokit, dabar dažausi tikrai ne dėl jo, o dėl savęs“, – juokiasi Ieva.

Ieva Ambrazaitė be makiažo
Ieva Ambrazaitė be makiažo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius