Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Justės Zinkevičiūtės svajonėse – vaikinas su motociklu

Festivalio „Roko naktys“ spaudos konferencijoje buvo surengta fotosesija roko grupės „Kiss“ įvaizdžio tema. Mados ir grožio studijos „Wondertime“ grimo meistrės Vaidos Venckutės „juoduoju“ ir „baltuoju“ modeliais tapo kipšiška „Roko naktų“ savanorė Jogilė Ramoškaitė ir romantiška, „vintažinė“ panelė – aktorė Justė Zinkevičiūtė.
Justė Zinkevičiūtė
Justė Zinkevičiūtė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Niekada nebuvau didelė roko gerbėja, bet dabar man patinka, kaip ši dvasia smelkiasi į kūną. Jau galiu pasvajoti ir apie vaikiną su motociklu“, – juokėsi J.Zinkevičiūtė, šiuo metu besifilmuojanti LRT seriale „Meilė kaip mėnulis“.

„O ką tik Nidoje filmavausi filme „Dėdė, Rokas ir Nida“, vaidinau roko muzikantę. Labai patiko“, – pasakojo Justė. Tai, kad apie roką Lietuvoje sukami filmai ir kad vyksta tokie teminiai festivaliai, tik patvirtina, kad šis žanras niekaip neužleidžia savo pozicijų.

„Roko naktys“ rugpjūčio 15-16 dienomis vyks Zaraso ežero saloje. Čia koncertuos Šveicarijos folk metal grupė „Eluveitie“, iš Gibraltaro kilę metalistai „Breed 77”, B.Bayley su grupe iš Jungtinės Karalystės, estų roko importas „Elephants from Neptune“, latviai „Relicseed“ ir „Laime Pilniga“, o taip pat – visi geriausi Lietuvos roko meistrai: „Thundertale“, „Rebelheart“, „Katedra“, Jeronimas Milius ir „Soul Stealer“, Česlovas Gabalis ir „Minor Modesty“, BIX, „Siela“, SBS, AC/DC Tribute.lt ir kt.

Jų gerbėjų lauks ne tik mėgiama muzika, bet ir įvairios pramogos: festivalyje bus galima įsiverti auskarus, pasidaryti laikinų tautuiruočių ir rokeriškų šukuosenų, pasivėžinti „bumperbike“ atrakcione, dalyvauti aklame pasimatyme, pasilinksminti su vandens šautuvais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius