-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bjauriausios Zodiako ženklų savybės

Patarlė byloja: „Pažink savo priešą“. Tačiau ne tik apie priešus, bet ir apie draugus būtina žinoti viską, net ir pačias bjauriausias jų savybes, kad galėtum jas suprasti ir, reikalui esant, pateisinti. Juk nesi kaltas dėl to, po kuriuo zodiako ženklu gimei.
Moteris ir vyras
Moteris ir vyras / 123rf nuotr.

AVINAS

Užsispyręs.

Avinai nėra pikti ir paprastai niekam blogo nelinki, tačiau iš prigimties yra be galo užsispyrę ir patys dėl šios savybės dažnai nukenčia. Net ir tuomet, jei Avinas žino, kad yra neteisus, jis vis tiek ginčysis. Staigūs agresijos ar blogos nuotaikos priepuoliai – dar viena šio ženklo „puošmena“. Avinui reiktų vengti alkoholio – būdamas neblaivus jis yra linkęs provokuoti konfliktus ir veltis į muštynes. Šeimoje jį reiktų laikyti atokiau nuo pinigų, nes Avinas sugeba akimirksniu juo iššvaistyti nė pats nežino kur.

JAUTIS

Smulkmeniškas, nuobodus.

Šio ženklo atstovai paprastai tiki, kad jie gali nuversti kalnus. Jaučiai visuomet savimi patenkinti, net ir tuomet, kai iš šalies žiūrint, nėra kuo didžiuotis. Savo nesveiką užsispyrimą Jautis laiko tvirto charakterio bruožu, kuris būtinas kiekvienam vyrui arba išdidumu, puošiančiu kiekvieną moterį. Šiam ženklui būdingą šykštumą jis vertina kaip apdairų taupumą, jo tingumas Jaučiui atrodo kaip sugebėjimas nesismulkinti, o polinkis į pesimizmą ir nesugebėjimas pasitikėti aplinkiniais – tikroviškas pasaulio suvokimas. Nepasitiki niekuo, netgi pačiu savimi. Pasinaudos visomis privilegijomis, kurios jam prieinamos.

DVYNIAI

Amžinas vaikas.

Paprastai iki senatvės Dvyniai sugeba gyventi ant kažkieno sprando ir dėlto nė kiek nesuka sau galvos. Labiausiai ką Dvyniai mėgsta – pliurpti, pilstant iš tuščio į kiaurą. Joks kitas žodiako ženklas nesugeba taip visko apversti aukštyn kojomis kaip Dvyniai. Jau po dviejų savačių bendravimo su šio ženklo atstovu pasijusite be galo pavargęs ir niekur nespėjantis. Dvyniams nuolat reikia pokyčių, todėl jiems geriausia būtų per gyvenimą keliauti su to paties ženklo atstovu, kiti ženklai paprasčiausiai nespėja paskui Dvynius. Jų pilna visur – tai čia, tai ten, jiems patinka kabinti makaronus ir tyčiotis. Ateities planuoti Dvyniai nė nemėgina, nes nemoka, o ištikimybės iš dvilypių Dvynių nė neverta tikėtis.

VĖŽYS

Tipiškas nevykėlis.

Šis bambeklis ir paniurėlis kiekvienoje merginoje ieško savo mamos bruožų, o šio ženklo atstovė – rūpestingo tėtušio, sugebančio už ją išspręsti visas gyvenimo problemas. Jei tik sutiks savo idealą, Vėžys bet kokia kaina nusitemps jį prie altoriaus, labai nesigilindamas, ar to paties nori ir jo antroji pusė. Santuoka su Vėžiu reiškia prarastą jaunystę. Iš baimės gali pulti pirmas, tačiau paprastai, vos pajutęs pavojų, Vėžys lenda į savo urvelį. Jis su malonumu visus juodina, apsimesdamas padėties šeimininku. Iš tikrųjų jis visų bijo, dėl to galbūt taip dievina vienatvės teikiamą ramybę.

LIŪTAS

Savimyla.

Dievinantis save Liūtas aplinkui daugiau nieko ir nepastebi. Visi, kuriems suteikta laimė būti šalia jo, privalo jam, kaip karaliui, jausti nuolankumą. Liūtas klausosi tik tų, kurie jį dievina. Liūtai pavydūs, ūmūs ir greitai įsižeidžiantys, tačiau patys negali pakęsti, kai kas nors ant jų pyksta ar jiems pavyduliauja. Jo perdėtas išdidumas ir savivertė gali bet kam apkartinti gyvenimą, o gobšumas – ištuštinti bet kieno kišenę. Liūtui niekas nesugebės  įrodyti, kad jis nėra didis, be galo vertingas ir neklystantis.

MERGELĖ

Smulkmeniška, šykšti, nuobodi ir priekabi.

Mergelė sugeba nuolat bambėti, taip apkartindama kasdienybę: ji visuomet primins, kad svieste daug cholesterolio, o keptas maistas labai kenkia skrandžiui, kad jautiena – kieta, o nuo vištienos galima užsikrėsti salmonelioze. Mergelės – tingios, tačiau laiko save labai darbščiomis, nes kartais iš tiesų prisiverčia atlikti kokį darbelį. Mergelė ypač šykšti jausmų, ypač atsargiai žiūri į meilę. Nepaisant savo tingumo, karjera joms vis tiek dažniausiai būna svarbesnė už meilę. Mergelė – tikra intrigų meistrė ir jei tik jos gyvenime atsiranda priešas, ji nenurims tol, kol neišvarys jo iš proto.

SVARSTYKLĖS

Kerštingos ir uždaros.

Svarstykles nesunku suerzinti. Tuomet, jei tik reikalai klostosi ne taip, kaip norėtųsi, jos išlieja pyktį ant pirmo, pasitaikiusio po ranka. Svarstyklės sugeba prisigalvoti iš piršto laužtų problemų, o paskui labai ilgai jas sprendžia. Turi daugybę pažįstamų, kurie jas laiko gerais žmonėmis. Svarstyklės, su kažkuo epizodiškai susitikinėdamos, sugeba tobulai dumti akis, tačiau iš tiesų jos niekuo nepasitiki. Joms niekuomet nesiseka nei su pinigais, nei meilėje. Nesugeba priimti sprendimų, todėl visus sprendimus už juos privalo priimti kažkas kitas.

SKORPIONAS

Pavojingas net ir per atstumą.

Skorpionas, norėdamas pasiekti tikslą, pateisina bet kokias priemones. Nenuostabu, kad kopdamas karjeros laiptais, drąsiai lipa per kitų galvas. Bet kokia kaina stengiasi sukurti savo tobulą įvaizdį tam, kad prireikus, galėtų smogti iš užnugario. Šio ženklo atstovai siaubingai įniršta, kai kažkas ką nors padaro ne taip, kaip jie buvo suplanavę. Tuomet Skorpionas ilgai neranda sau vietos, pakeliui „geldamas“ savo namiškius. Mėgsta skleisti gandus apie savo seksualinį pajėgumą, tuo pačiu skaudindamas tuos, kurie šalia jo.

ŠAULYS

Laimingas idiotas.

Šaulys visuomet tiesmukas ir jis net nepagalvoja, kokių pasekmių gali sulaukti toks absoliučios tiesos sakymas. Šauliui nė motais prie mirusio karsto garsiai pasakyti: „Dėkui Dievui, kad mus išvadavo nuo šito niekšo.“ Tačiau jei jis pagaus meluojant jus – tuomet laikykitės. Šaulys be galo pavydus, bet pats nepraleis nė vienos progos pasilinksminti su priešinga lytimi. Mėgsta visiems įkyrėti. Savo antrai pusei sugeba nuolat sukurti begales rūpesčių.

OŽIARAGIS

Žiaurus, šaltas, bejausmis lyg ledkalnis.

Jei Ožiaragis sutiko su jūsų nuomone, tai greičiausiai jūsų nuomonės sutapo. Ožiaragis įsitikinęs, kad puikiai išmano gyvenimo paslaptis, todėl valandų valandas gali postringauti apie tai, kaip reikia gyventi. Namie jis elgiasi lyg žandaras, darbe – lyg tironas. Mėgsta kabinėtis prie smulkmenų, dažnai neturi humoro jausmo. Ožiaragis niekam nieko nelinkęs atleisti. Atsitraukia tik pajutęs fizinę jėgą arba stiprų psichologinį spaudimą.

VANDENIS

Svajotojas, visiškai atitrūkęs nuo realybės.

Jam labai patinka svajoti ir sumanyti kažką nerealaus, tačiau jo užsidegimo ir kantrybės retai pakanka tam, kad tuos planus pradėtų įgyvendinti. Jis gali prižadėti daugybę dalykų, tačiau neverta tais pažadais tikėti. Rimtuose reikaluose Vandeniu geriau nepasikliauti. Mėgsta skleisti paskalas ir pilti purvą ant savo artimųjų, beje, visuomet tai daro jiems už nugaros. Beveik niekuomet negrąžina skolų, nes vos tik pasiskolinęs jis juos išleidžia, o apie skolą iškart pamiršta.  

ŽUVYS

Negali gyventi be apgaulės ir niekšybių.

Žuvys gyvena savame pasaulyje ir vadovaujasi savais įstatymais. Jos visą gyvenimą savo sieloje lieka vaikais, joms nuolat pritrūksta ryžto, jos nepaprastai jautrios ir jomis nuolat reikia rūpintis. Tačiau Žuvys labai mėgsta analizuoti svetimas problemas, vaizduoti patyrusį psichoanalitiką, o vėliau spekuliuoti svetimomis bėdomis ir paslaptimis. Dirbti nemėgsta ir nemoka, tad jų priversti kuo nors užsiimti beveik neįmanoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius