Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Galapagai“ – staigmenos įsimylėjėliams

Kaip jums patiktų vasaros muzikos festivalis gamtoje, į kurį atvykę su savo antrąja puse galėtumėte išvengti bet kokių „turistinio žygio“ rūpesčių: palapinė jau būtų pastatyta, miegmaišiai – ištiesti, kava paruošta ir putojantis vynas – atšaldytas! Tokį neatremiamą pasiūlymą Valentino dienos išvakarėse pateikia festivalio „Galapagai“ organizatoriai.
„Galapagai“
„Galapagai“ / Organizatorių nuotr.

Zaraso ežero saloje kasmet vykstantis festivalis „Galapagai“ savo romantiškus fluidus ima skleisti jau vasario 14-osios – Įsimylėjėlių dienos išvakarėse. Jo rengėjai kviečia poreles įsigyti festivalio bilietus, kurie leis rugpjūčio 1-2 dienomis vyksiančiame „Galapagų“ siautulyje mėgautis išskirtinėmis sąlygomis.

Tai vadinama „patogumo bilietais“. Jų kaina dviems asmenims – 269 litai, trims – 399 Lt,  keturiems asmenims – 519 Lt.

Į kainą įskaičiuota: bilietas dviems festivalio dienoms (kiekvienam asmeniui), pastatyta palapinė (bendra), miegmaišiai, marškinėliai, po vieną pasirinktą pramogą iš mokamų festivalio pramogų ir kava ar kitoks gėrimas kiekvienam.

Beliktų pridėti žvaigždėtą rugpjūčio dangų, unikalią salos atmosferą, dvi dienas pačios geriausios muzikos ir šėlionių su 6000 bendraminčių. Tai – Galapagai, muzikos ir pramogų festivalis, kuriame komfortas nėra blogas tonas. Patogumo bilietus platina „Tiketa“.  Jų skaičius ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius