Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fiesta Zaraso saloje prasidėjo: vasarotojai suplūdo į „Galapagų“ festivalį

Penktadienį Zaraso saloje prasidėjo tai, ko vasarotojai laukė ilgai: festivalis „Galapagai“. Į Zarasuose esančią salą, prie Zaraso ežero vasarotojų minia ėmė plūsti jau penktadienio pavakarę.
Festivalio „Galapagai“ akimirka
Festivalio „Galapagai“ akimirka / Šarūnės Katinaitės nuotr.

Šįmet „Galapagų“ festivalis didesnis nei bet kada anksčiau: per penktadienį ir šeštadienį į net kelias čia pastatytas scenas užlipti ketina per keliasdešimt atlikėjų, jų sąraše – ir ypač didelės žvaigždės.

Festivalis „Galapagai 2016“ šiemet atvykėliams iš viso siūlo net 8 scenas, 80 atlikėjų, 90 pasirodymų. Pirmąjį festivalio vakarą karūnavo Ibisoje šiuo metu reziduojantys didžėjai „Gorgon City“, o antrąjį – nutrūktgalviai vokiečiai „Milky Chance“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietingų „Galapagų“ vakarėlio vinis – „Gorgon City“ šuo scenoje: pamatyti buvo verta

Festivalyje pasirodys ir didelis būrys Lietuvos garsenybių: „Abii“, „Garbanotas Bosistas“, „G&G Sindikatas“, Leon Somov & Jazzu, Beissoul&Einius, Vidas Bareikis, „Baltasis Kiras“, „Tie Geresni“, „Sirupas“... Visų, atrodytų, nė neišvardinsi.

Linksmybės Zaraso saloje prasidėjo dar penktadienio popietę, festivalininkams tik besirenkant į muzikos fiestos vietą. Nepabūgusi apniukusio dangaus, kuris kartais čia pratrūksta lietumi, minia susirinko ypač gausi.

Šarūnės Katinaitės nuotr./Festivalio „Galapagai“ akimirka
Šarūnės Katinaitės nuotr./Festivalio „Galapagai“ akimirka

Patys pirmieji „Valley“ scenoje čia savo melodijas dovanojo „Frank Fitts“, „Monkey Tank“, „Jauti“, „Baltasis Kiras“, Vidas Bareikis, pavakarę visi buvo pakviesti susirinkti prie didžiosios scenos, kur programą tęsė „Pilnatys“, „Keymono“, „Lilas ir Innomine“.

Festivalyje „Galapagai“ nelyja, susirinkusieji mėgaujasi gražia kompanija, dideliu pramogų pasirinkimu ir gražia draugija. Pagrindiniai penktadienio atlikėjai – Šiaurės Londone susiformavęs duetas „Gorgon City“ su savo gyva koncertine programa.

Pirmąjį penktadienį prasidėjusio populiariosios muzikos festivalio „Galapagai“ vakarą Zarasuose karūnavo britų „Gorgon City“ ir gyvos grupės pasirodymas. Koncerte audringai besilinksminę vasarotojai įsitikino: į festivalį jie atvažiavo ne be reikalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius