Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gurmaniškas gimtadienis sutraukė būrį įžymybių

Su kokybiška Viduržemio jūros regiono šalių virtuve kauniečius supažindinanti gurmaniška krautuvėlė „Viduržemio delikatesai“ šią savaitę atšventė vienerių metų gimtadienį.
Inga ir Arūnas Valinskai
Inga ir Arūnas Valinskai / Modesto Patašiaus nuotr.

Gimtadienio proga surengtoje šventėje apsilankė būrys žinomų žmonių. Tarp jų buvo Arūnas Valinskas su žmona Inga, dainininkai Žilvinas Žvagulis, Viktorija Mauručaitė su dukterimi Gabriele Grygolaityte-Vasha, aktorė Daiva Rudokaitė, Rytų kovos meistras Pasaulio karatė čempionas Jordanas Poškaitis, verslininkai Natalija ir Sigitas Martinavičiai. Ir kiti verslo partneriai bei draugai.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Raimondas Krištaponis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Raimondas Krištaponis

Pirmąjį savo verslą pradėjęs dar 1990-iais, verslininkas ir krautuvėlės bendraturtis Raimondas Krištaponis teigia, kad pradėjus dirbti su Ispanijos maisto produktais ir gėrimais niekada nemąstė apie mažą, jaukią krautuvėlę. Tačiau vėliau atsirado poreikis vietai, kur būtų galima maloniai pabendrauti, išgerti kavos ir degustuoti vežamus produktus, juolab, kad kasmet po parodų ir verslo kelionių sparčiai auga asortimentas. Būtent taip prieš metus ir gimė idėja atidaryti gurmanišką „Viduržemio delikatesai“ krautuvę, kur galima rasti gardėsių iš Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Graikijos.

Apibendrindamas metų patirtį, verslininkas pastebi, kad penktadieniais ir savaitgalio dienomis parduotuvėlėje būna didžiausi klientų antplūdžiai: „Žmonės nori pavaišinti svečius ar pasilepinti savaitgalį brusketomis, kurias galima pasigaminti su užtepėlėmis iš Sicilijos ir įvairiais kitais pesto padažais. Žmonės skiria dėmesio maisto kultūrai bei kaip tikri europiečiai domisi, ką valgo kitų kraštų žmonės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius