-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hobis – fotografija: gydytojas Darius Radzevičius dėl įspūdingo kadro klupdamas vijosi avis

Žinomo plastinės chirurgijos meistro senelis buvo fotografas-mėgėjas, būtent jo fotoaparatas AGFA šiuo metu kabo Dariaus namuose. Gydytojas su nostalgija prisimena laikus, kai viename iš Vilniaus daugiaaukščių jo tėvai – entuziastingi fotografai – ryškindavo fotojuostas, o Dariukas jiems padėdavo.
Darius Radzevičius
Darius Radzevičius / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Fotoaparatas Darių lydėdavo ir tuomet, kai jis gastroliuodavo drauge su „Ąžuoliuko“ choru.  Netgi jo specialybė susijusi su fotografavimu – juk žmogus visuomet yra fotografuojamas prieš grožio operaciją ir po jos. Šiandien Darius turi ne vieną fotoaparatą, tačiau jis pripažįsta, kad gerai, kokybiškai ir brangiai technikai kiekvienas fotografas turi pribręsti. Dariaus manymu, ypatinga technika nebūtina tik tuomet, kai sąlygos fotografavimui – idealios.

„Viešint Portugalijoje, kažkokiame kaimelyje pamačiau avių bandą. Išlipau iš mašinos ir puoliau  jų vytis ir fotografuoti. Visos bėgo neatsisukdamos, tik viena avis buvo smalsi ir pasižiūrėjo, koks čia isprotėjęs turistas jas klupdamas vejasi“, – juokiasi Darius. GALERIJOJE – 1 NUOTRAUKA.

„Šri Lankoje „medžiojau“ egzotiškus kadrus, kai staiga mano akys susitiko su nepažįstamojo, lipančio į autobusą, akimis. Pasirodė, kad mes su juo esame  pažįstami jau šimtą metų…“, – sako D.Radzevičius. GALERIJOJE – 2 NUOTRAUKA.

„Važiuodamas i pajūrį, prie pat Palangos kaskart pasižiūriu į šį sudžiūvusį medį. Keistas medis. Vieną vėlyvą vasaros vakarą nustebau, pamatęs neregėtą vaizdą – ant sudžiūvusio medelio „apsigyveno“ daug gandrų. Ačiū Dievui, turėjau visą reikalingą foto irangą. Tik pavėlavau į vakarienę...“, – prisimena gydytojas. GALERIJOJE – 3 NUOTRAUKA.

Dariaus Radzevičiaus nuotr./Avių banda Portugalijoje
Dariaus Radzevičiaus nuotr./Avių banda Portugalijoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius