-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: „radistai“ ir Justinas Jarutis pristato bėgimui skirtos dainos „Run for no reason“ vaizdo klipą

„Radistai“ kartu su atlikėju Justinu Jaručiu pristato naujosios dainos „Run for no reason“ vaizdo klipą. Pasak kūrėjų, dainos pavadinimas leidžia nuspėti apie ką ji: pagrindinis akcentas – bėgimas, kuris šiandien siejasi ne tik su sportu, bet ir su pačiu gyvenimu, iššūkiais, pasitikėjimu savimi. Dainos idėją atspindi ir vaizdo klipas, kuriuo miestiečiai kviečiami judėti, pamatyti kitokį Vilnių – tiesiog gyventi.
Justinas Jarutis
Justinas Jarutis / Vytauto Dranginio nuotr.

 „Lietuva dabar tarsi alsuoja bėgimu. Aplink begalė bėgiojančių žmonių, o renginių skaičius atrodo protu nesuvokiamas – iš kur tiek juose dalyvaujančių? Tiesa, aš taip pat sergu bėgimo liga – būtent bėgimas ir tas nuostabus jausmas po jo pastūmėjo sukurti šią dainą, – sako Rolandas Mackevičius. – Naujasis hitas man tarsi dovana, įveikus numatytą distanciją: klausydamas jos atsipalaiduoji ir tuo pačiu gauni įkvėpimo kitą kartą nubėgti dar daugiau“.

Specialiai bėgimo renginiui „Nike We Run Vilnius/DNB pusmaratonis“ kurtos dainos pirminė idėja buvo tiesiog sukurti melodiją, sudarytą iš bėgimo garsų: kvėpavimo, širdies dūžių, žingsnių. Tačiau to geram ritmui maža, todėl buvo įtraukta keletas instrumentų, o kad daina taptų hitu, pasiūlyta prisijungti Justinui Jaručiui, kuris sukūrė dainos žodžius.

„Dainoje skambantys žodžiai running for life atskleidžia pagrindinę mintį – judėjimas reiškia gyvenimą, norą tobulėti, siekti kažko naujo. Lygiai taip pat su bėgimu. Kas kartą bėgdami norime įveikti ilgesnę distanciją ir tam tikrai nereikia būti superherojumi. Manau, kiekvienas turi teisę pasiekti tai, ko nori ir nors kartais nepasiseka, nereiškia, kad reikia sustoti“, – sako J.Jarutis.

Daina kurta specialiai kaip bėgimo hitas, specialiai šiai dainai kurtą vaizdo klipą režisavo Justinas Beinorius.

VIDEO: Radistai DJs feat. Justinas Jarutis - Run For No Reason

Šia daina šį sekmadienį bus pasitinkami visi tarptautinio bėgimo renginio dalyviai, įveikę 5 km, 10 km arba 21,098 km distanciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius