-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietingą Vilniaus dangų antradienio vakarą netikėtai nušvietė įspūdingi fejerverkai

Antradienio vakarą sostinės centre, daugiabučių kieme, blyksėjo įspūdingi fejerverkai – nustebę vilniečiai suskubo išlįsti į balkonus, kad galėtų pasigrožėti netikėtai lietingą dangų nudažiusiomis spalvomis ir šviesomis.
„Vilniaus fejerija 2014“ pristatymas
„Vilniaus fejerija 2014“ pristatymas / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Vilniaus fejerija 2014“ pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Vilniaus fejerija 2014“ pristatymas

Artėjant  rugsėjo 20-ąją Vingio parke įvyksiančiam tarptautiniam fejerverkų festivaliui  „Vilniaus fejerija 2014“, jo rengėjai antradienio vakarą „Oslo namų“ erdvėje surengė unikalų festivalio programos ir staigmenų pristatymą: šia proga fejerverkų profesionalai „Blikas“ į dangų leido dešimtis spalvotų fejerverkų, kurių pažiūrėti suskubo ne tik aplinkinių namų gyventojai, bet ir nieko apie tai nenutuokiantys smalsuoliai praeiviai.

Organizatoriai juokavo, kad fejerverkai antradienio vakarą buvo labai „į temą“ – po Lietuvos krepšinio rinktinės pergalės prieš Turkijos komandą jie tapo dar vienu džiaugsmingo vakaro reiškiniu.

Ir nors lietus pliaupė kaip iš kibiro, jis nesutrukdė pasigrožėti nenusakomo grožio fejerverkais. Po jų svečiai pakviesti pasivaišinti karštomis dešrelėmis ir pabendrauti su festivalio rengėjais.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Vilniaus fejerija 2014“ pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Vilniaus fejerija 2014“ pristatymas

„Oslo namų“ direktorius Egidijus Damulis džiaugėsi, kad turėjo galimybę bendradarbiauti su „Vilniaus fejerijos“ organizatoriais ir prisidėti prie festivalio pristatymo – fejerverkai buvo leidžiami iš statybų duobės, kur planuojama statyti dar vieną daugiabutį.

„Mums buvo džiugu prisidėti, turbūt Vilniuje nėra nė vieno namo, kurio būsimos statybos būtų nušviestos tiek fejerverkų“ – šypsojosi E.Damulis. „Visada viską darėme laikydamiesi principo – numirk, bet išsiskirk. Manau, mums pavyko“ , – pridūrė jis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Egidijus Damulis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Egidijus Damulis

Stebina jau šešerius metus

Fejerverkų festivalis „Vilniaus fejerija 2014“ bus jau šeštasis mūsų šalyje. Festivalio direktorius Gytis Lagunavičius žadėjo, kad šiais metais renginyje vėl stebins fejerverkų gausa bei svečius išjudinsiančia muzika, priversiančia ne pasyviai žiūrėti, o šviesų, spalvų ir muzikos festivalyje judėti ir mėgautis akimirka.

„Artėja jau šeštasis fejerverkų festivalis – kiekvienais metais stengiamės nesikartoti, todėl šiais metais pakvietėme tokias komandas, kurios nėra pasirodžiusios Lietuvoje. Penktam kartui jau turėjome iššūkį – sukome galvą, kaip išsiskirti jubiliejaus proga – dalyviai šaudė lietuviškos muzikos fone. Šiais metais žiūrovai atvykę į Vingio parką vėl išvys staigmenų“, – žadėjo G.Lagunavičius.

„Noriu padėkoti „Oslo namams“, kad leido šiandien čia pašaudyti, kad nereikėjo važiuoti toli už  miesto“ – šypsojosi G.Lagunavičius, paraginęs nepraleisti rugsėjo 20-ąją Vingio parke vyksiančio įspūdingo fejerverkų šou.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Gytis Lagunavičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Gytis Lagunavičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius