Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė rengiasi soliniam pasirodymui už baro

Viena garsiausių lietuviškos popscenos atlikėjų pasiryžusi mikrofoną trumpam iškeisti į kokteilinę. Ketvirtadienio vakarą Kaune viešėsianti Natalija Bunkė šįkart į sceną nelips. Dainininkė išbandys save nauju – barmeno – amplua ir taps antrąja projekto „Žvaigždė už baro“ dalyve.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Projekto nuotr.
Temos: 1 Natalija Bunkė

Grupės „Pop Ladies“ įkūrėja ir lyderė mėgins įrodyti turinti gabumų ne vien muzikuojant. Kokteilių baro „Basement by BarBar’a“ publika galės įsitikinti, kaip Natalijai sekasi rinktis ingredientus ir iš jų maišyti naujus, dar neatrastus skonius.

„Mūsų projekto startą paskelbęs ir pirmasis lankytojus kokteiliais vaišinęs Ramūnas Rudokas su užduotimi susitvarkė be jokių sunkumų. Esame tikri, kad šį iššūkį įveiks ir Natalija. Dainuodama scenoje, ji visada trykšta energija, mielai bendrauja su gerbėjais ir dovanoja jiems daug gerų emocijų. Šįkart visa tai teks atlikti kiek neįprastoje vietoje, darbuojantis už baro“, – sako vienas renginio organizatorių Tomas Granskas.

Projekto nuotr./Vakarėlis
Projekto nuotr./Vakarėlis

Pramogų pasaulio atstovų varžybos įgauna pagreitį. Praėjusią savaitę pirmasis už baro visą naktį praleidęs aktorius Ramūnas Rudokas pagamino 72 savo firminius kokteilius ir gan aukštai pakėlė kartelę, kurią bandys įveikti kiti projekto dalyviai. Priminsime, kad visus metus truksiančio pramoginio turnyro dalyviai varžosi dėl pagrindinio prizo – viliojančios poilsinės kelionės į prašmatnų užsienio kurortą.

Kol kas projekto komisija vertina tik žvaigždžių pagamintų kokteilių kiekį, bet juokaujama, kad ateityje gali tekti skaičiuoti ir įžymybių asmenukes. Lankytojai noriai fotografuojasi su naujaisiais barmenais, o šie mainais už plačias šypsenas mielai sutinka įsiamžinti su kiekvienu vakaro svečiu ir netgi randa laiko trumpiems pašnekesiams.

N.Bunkė tikisi kokteilių bare „Basement“ pamatyti būrį savo gerbėjų, padėsiančių jai pranokti kitus varžovus ir išsiveržti į lyderes. Ar pavyks dainininkei pasiekti naują rekordą ir kiek jėgų iš jos pareikalaus nelengvas barmeno darbas, kauniečiai ir miesto svečiai pamatys vėlų rugsėjo 24-osios vakarą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Projekte „Žvaigždė už baro“ pirmasis debiutavo Ramūnas Rudokas

VIDEO: Žvaigždė už baro - R. Rudokas @ Basement by Barbar'a - 2015 09 17

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius