Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Numerologė Galina Šmidt: „Gintarei Karaliūnaitei reiktų keisti profesiją – ji būtų puiki psichologė“

Trečią kartą ištekėjusi dainininkė, pasak numerologės Galinos Šmidt, mėgsta pabūti viena, tačiau vienatvė ją labai baugina – Gintarė išgyvena, kai jos horizonte nesimato jokio meilės objekto. Moters gyvenimo tikslas – nuosavų tiesų paieška.
Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė / Teodoro Biliūno nuotrauka

Gintarė – talentingas, labai aktyvus žmogus, kartais net per daug. Labai išgyvena, jei būna aplinkinių nepakankamai įvertinta, nusivilia, kai lūkesčiai nebūna pateisinami. Aplinkiniams ji yra perdėtai reikli, labai aukštai iškėlusi kartelę. Priimdama sprendimus, ji ilgai blaškosi. Tai egocentriškas ir egoistiškas žmogus.

Jei Gintarė sugalvotų keisti profesiją, jai patarčiau mokytis psichologijos – toje srityje ji galėtų pasiekti nemažai. Nors aplinkiniams Gintarė atrodo labai komunikabili ir žaisminga, tačiau ji mėgsta vienatvę. Labai blogai dainininkė jaučiasi, kai nemyli arba nėra mylima. Šiai jaunai moteriai labai svarbu užmegzti tvirtą, stiprų ryšį su mylimu žmogumi.

Galina Šmidt
Galina Šmidt

SKAITYTOJŲ KLAUSIMAI

Dirbu pedagoginį darbą. Paskutinius 3 metus labai greitai pavargstu, kamuoja nerimas, padidėjęs baimės jausmas. Norėčiau mokytis vairuoti, bet prieš sėdant į mašiną, susigalvoju visokių priežasčių, kad to nereikėtų daryti (teorijos egzaminą jau buvau išlaikiusi, o į vairavimo egzaminą taip ir nenuėjau). Be to, ir organizmas į tai reaguoja atitinkamai. Prieš vairavimo mokymus pradeda pykinti, smarkiau plakti širdis. Šiaip esu atkakli ir visus darbus pradėjusi, visada užbaigiu. Kadangi visada buvau stropi ir gabi mokinė, mane labai slegia, kad negaliu įveikti šitos baimės. Nepasitikėjimas savimi išaugo keliskart. Kyla klausimas, o gal tada ir nereikia?

Jūs gerai perskaitėte informaciją. Jums vairuoti negalima. Pati Visata jus saugo, siunčia signalus,  nes savo gimimo datoje turite tokių skaičiukų, kurie sako, kad galimos įvairios transformacijos, galimi įvairūs nelaimingi įvykiai kelyje, jei būsite už vairo.

Man tuoj 27 metai, turiu sūnelį, esu susituokusi, kol kas esu vaiko auginimo atostogose. Su baime laukiu laiko, kai vaikas išeis į darželį, nes nežinau, ką aš veiksiu. Pabaigiau aukštąjį mokslą, magistro laipsnį turiu. Viskas kaip ir gerai būtų, bet niekaip neatrandu savęs, bandau ir tą, ir aną, kol laiko turiu, ir kursus išmėginu – niekas neužkabina, neteikia džiaugsmo. Pradedu darytis pikta, ištisai bambu ant vyro, ant jo issilieju. Pradėjome dėl to pyktis. Neturiu jokios veiklos, apart vaiko priežiūros, net hobio neturiu jokio. Labai nepasitikiu savimi. Neįsivaizduoju, kaip reiktų eiti i darbo pokalbį. Bijau, kad nenugyvenčiau gyvenimo taip savęs ir neatradusi. Noriu džiaugtis gyvenimu, bet nežinau, kokia veikla užsiimti, kokia man tinka.

Gaila, kad neparašėte, kokius mokslus baigėte. Magistras nėra specialybė. Vadinasi, mokėtės tik tam, kad mokytis. Jums tinka visuomeniniai mokslai, viskas, kas yra susiję su rūpestingumu ir kūryba. Tikrai turite meistriškumo ženklą, tik neleidžiate sau pakalbėti su savo širdimi, išsiaiškinti, ko ji nori. Problemų priežastis slypi jūsų viduje. Geriausiai jūs save išreikštumėte šeimoje. Man trūksta informacijos, kad galėčiau rekomenduoti konkretesnę veiklą.

Neseniai baigiau mokslus ekonomikos srityje. Dirbu šiuo metu buhaltere. Norėjau pasiteirauti, ar man tinka buhalterio darbas, nes kartais atrodo, kad sėdžiu ne savo „rogėse“. Šiaip esu atsakinga, sąžininga, punktuali, bet ir kartais gal per daug savikritiška, ir norinti viską greitai mesti. Noriu, kad viskas pavyktų kuo geriau, bet ne tiek kartais daug įdedu pastangų (pati matau), o galbūt kartais pritrūksta tiesiog sėkmės. Taip pat nežinau, ar esu sutverta kažkokiems rimtiems santykiams, nes iki šiol nesu su niekuo rimtai draugavusi bei kūrusi kažkokius ateities planus, galvoju, ar pasitaikys toks žmogus, su kuriuo galėčiau sukurti šeimą? O galbūt aš per daug reikli arba nenoriu niekam įsipareigoti. Šiuo metu taipogi sprendžiu klausimą apie būsto paskolą, ar man tinkamas metas būtų ją imti? Ar ateinantis 3-5 metų periodas man sėkmingas ar nelabai?

Taip, jūs turite perdėtus reikalavimus, esate labai ambicinga, be to, linkusi graužti ir save, ir kitus, visus užspausti pareigomis. Visos problemos kyla dėl to, kad turite didelį ego, neišvengiate puikybės priepuolių, bet neturite savo tvirtos gyvenimo pozicijos, esate patikli, dažnai keičiate savo nuomonę. Siūlau peržiūrėti savo poreikius ir reikalavimus, kad nereikėtų vėliau nusivilti dėl nepasiteisinusių lūkesčių. Paskolos imti jums dabar negalima.

Atrodo, esu komunikabili ir draugiška asmenybė, tačiau niekaip šalia manęs neatsiranda tas vienintelis, su kuriuo norėčiau praleisti likusį gyvenimą. Ar man lemta būti su kažkuo? Kad ir kiek bendraučiau su žmonėmis, po kurio laiko visi nuo manęs nusisuka. Ką aš ne taip darau? Kodėl nuo manęs visi pabėga?

Problema yra dėl jūsų nepastovaus charakterio, būnate egocentriška ir despotiška. Žmonės gali jausti spaudymą iš jūsų pusės. Esate labai ryžtinga ir energinga, bet jūsų nuotaikos keičiasi šviesos greičiu. Jūs esate labai stabilių emocijų, todėl galite būti nuožmi. Pati nepastebite, bet dažnai skaudinate žmones, sukeliate konfliktines situacijas, nors pati jų nemėgstate. Pabandykite stebėti, ką ir kaip sakote, išmokite pakantumo kitiems, peržiūrėkite savo reikalavimus.

Jei norite pasitarti su numerologe Galina Šmidt, suformuluokite aiškų klausimą, nurodykite savo vardą ir pavardę bei gimimo datą (duomenys viešai nebus skelbiami) ir siųskite adresu: gyvenimoskonis@zmones.lt

Numerologė Galina Šmidt dirba www.numerologai.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius