-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Penkios Manto Petruškevičiaus idėjos, kaip vestuves paversti įspūdinga švente

Floristas ir ženklo „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ įkūrėjas Mantas Petruškevičius kiekvieną kartą nustebina ir pribloškia svečius. Tiesa, nieko šokiruojančio jo kuriamose kompozicijose neišvysite, nes jis yra prisiekęs klasikos gerbėjas: „Mados ateina ir praeina, o įspūdis turi būti ne vienadienis, ilgaamžis, kaip ir ką tik susikūrusi šeima.“
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / „Tomas&Lukas“ nuotr.

Šįkart, Mantas dalinasi 5 idėjomis, kurios paverčia vestuves įspūdinga švente:

1. Pasinaudokite savo inicialais

Raidės už jaunavedžių nugaros labiau primena provincijos vestuves, bet jeigu jas sujungti į monogramą, įspūdis bus visai kitas. Monogramomis galima papuošti kvietimus, servetėles ar pagalvėles, ant kurių klūpite bažnyčioje – visa tai suteiks prabangos, išskirtinumo.

2. Gėlių gausa

Jeigu kuriate įspūdingą šventę verčiau rinkites klasikinių rūšių prabangias gėles – rožes, orchidėjas, hortenzijas. Svarbiausia, jų turi būti išties labai daug. Tik taip sukursite kvapą gniaužiantį efektą.

3. Atkreipkite dėmesį į indus

Išskirtinėms vestuvėms būtinas ir ypatingas stalo dekoras – ilgos, žemę šluojančios, staltiesės, prabangūs porcelianiniai indai ir krištolinės taurės. Ne visos Lietuvoje švenčių vietos tai gali pasiūlyti, bet tai tikrai galima išsinuomoti.

4. Nustebinkite svečius

Jeigu apgyvendinate juos viešbutyje, pasistenkite, kad ir svečių kambariai būtų papuošti gyvomis gėlėmis, jų lauktų lauknešėliai. Kitu atveju – malonu ant stalo rasti nedidelę dovanėlę. Mano manymu, geriausiai tinka prabangus saldėsis, kita maloni smulkmena primenanti jus.

5. Nesitikėkite sutaupyti

Tiesa, privalu prisiminti, kad vestuvės nėra praktiškos ir nesitikėti sutaupyti ar padengti išlaidas iš svečių dovanotų vokelių. Tai šventė vieną kartą gyvenime, o jeigu ją darysite taupydami – kuo ji skirsis nuo kito paprasto vakarėlio?

Daugiau M.Petruškevičiaus patarimų sulauksite vestuvių parodoje Išteku.lt jau kitą savaitgalį, sausio 28-29 dienomis Vilniaus Rotušėje. Mantas ruošia įspūdingą ir visus pribloškiantį dekoro pavyzdį, o sekmadienį, 11 val. 30 min. ves seminarą „Kaip vestuvėse sukurti WOW efektą?“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius