Po Naujųjų pradėjote sportuoti ir jau metėte? 10 Indrės Burlinskaitės patarimų aptingusiems

Atėjus Naujiesiems daug kas suskubo pasižadėti: pradėsiu lankyti užsienio kalbos kursus, dažniau skambinsiu mamai, pradėsiu laikytis dietos ar – lankyti sporto klubą... Deja, jau po kelių savaičių ar mėnesio dauguma šių pažadų būna pamiršti ir naujieji metai bėga taip, kaip senieji.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Kad merginos nemestų savo pažadų šiemet pradėti sportuoti, Indrė Burlinskaitė stengiasi įkvėpti: keli paprasti patarimai, galbūt padėsiantys nepamiršti šio savo pažado.

„Pirmiausiai – atėjus Naujiesiems pasižadėkime tik tai, ką iš tiesų norime įgyvendinti, nes ką darysime per prievartą – neatneš tokių rezultatų, kurių tikimės. Pati sportuoju nuo paauglystės, todėl kitaip negaliu, tačiau ne vien tik sportuojančios moterys gali puikuotis patrauklia išvaizda, todėl kankinti savęs ir prievartauti – nereikėtų“, – sako Žmonės.lt kalbinta I.Burlinskaitė.

Vis dėlto, nutarusioms, kad nauji metai – tai laikas, kuomet reikia pradėti sportuoti, Indrė duoda kelis paprastus patarimus, kurie, tikisi, padės nemesti šio savo sumanymo jau per pirmuosius mėnesius.

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė

1. Merginoms ir moterims, kurios po kelių savaičių treniruočių viską meta, siūlyčiau paieškoti alternatyvų:  gal pasirinkta netinkama sporto šaka, o gal intensyviai sportuoti visai ir nebūtina – gal užtektų aktyvaus laisvalaikio ar pasivaikščiojimų gamtoje?

2. Būna ir man dienų, kuomet tingisi sportuoti, ypač – šaltuoju sezonu. Tada ieškau dienos meto, kuriuo jaučiuosi žvaliausia ir turiu daugiausiai jėgų, jį ir renkuosi treniruotėms.

3. Prižiūriu mitybą – pasitikrinu, ką ir kada geriau valgyti, kad nesijausčiau mieguista ir apsunkusi.

4. Žiūrinėju naujus sporto pratimus, kurie tiesiog prašosi būti išbandomi.

5. Eksperimentuoju – žaidžiu su svoriais, keitinėju programas, pratimus, treniruočių intensyvumą.

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė

6. Kad jaustumėtės energingi ir kupini motyvacijos, būtinai turite išsimiegoti ir tinkamai maitintis.

7. Stebėkite, kad ir mažus rezultatus – bent jau mane jie labai motyvuoja viską tęsti toliau.

8. Pamilkite tai, ką darote, juk tai darote dėl savęs – reikia išmokti mylėti save, savimi pasitikėti, džiaugtis. Juk tokia moteris yra laiminga ir geidžiama.

9. Sportuodamos būsite žvalios ir energingos, atsipalaidavusios. Toks  gyvenimo būdas man padeda atrodyti ir jaustis puikiai, esu aktyvi besišypsanti moteris, patenkinta savo kūno linijomis.  Juk kiekviena to norime, todėl eikite sportuoti su tokiomis mintimis ir jos padės atrasti motyvacijos.

10. Be sporto, bent jau aš, užmigčiau žiemos miegu, kaip meškutė, o dabar sugebu atlikti daug darbų, esu aktyvi. Šiuolaikiniam žmogui reikia daug suspėti, gerai jaustis. Nelaukite vasaros, tam, kad būtumėte aktyvūs.

„Kažkada paauglystėje, įsiliedama į sportinę veiklą, padariau gerą sprendimą. Vėliau pamilau tai, ką darau, o dabar siekiu dar daugiau – ateityje noriu padėti moterims pasijusti ir atrodyti puikiai“, – šypsosi I.Burlinskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva fotosesijoje sporto klube gundė ir kūnais, ir pozomis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius