Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sūnus ištesėjo vaikystėje duotą pažadą: vargingai gyvenančiam tėvui padovanojo svajonių automobilį

Šeima – pati didžiausia vertybė, o tvirti tėvų ir vaikų santykiai – tikra dovana. Tuo įsitikino ir JAV gyvenantis vyras, kuriam suaugęs sūnus padovanojo svajonių automobilį.
Tėvas gauna sūnaus dovaną gimtadienio proga
Tėvas gauna sūnaus dovaną gimtadienio proga / Stop kadras

Internete sparčiai plinta jautrus vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas tėvo džiaugsmas gavus išsvajotą gimtadienio dovaną. Vaikinas, įdėjęs vaizdo įrašą į internetą, papasakojo visą istoriją.

Jis teigia, kad būdamas mažas nuolat klausydavosi, kaip jo tėvas žavisi „Chevrolet Bel Air“ senoviniais automobiliais ir visada svajojo tokį turėti pats. Deja, tėvas augo neturtingoje septynių vaikų šeimoje, o vėliau, sukūręs savo šeimą, jis taip negalėjo nusipirkti šio išskirtinio svajonių automobilio.

Būdamas vos aštuonerių metų ir eilinį kartą klausydamas tėvo pasakojimo apie tokį automobilį, berniukas jam pažadėjo užaugęs tokį nupirkti ir padovanoti gimimo dienos proga.

„Kai buvau aštuonerių, pažadėjau jam per 57-ąjį gimtadienį padovanoti 57-ųjų „Chevrolet Bel Air“. Niekada nepamiršau šio savo pažado...“ – pasakoja sūnus.

Minėtame vaizdo įraše užfiksuota diena, kuomet tėvas minėjo 57-ąjį savo gimtadienį:  sūnus nepamiršo vaikystėje duoto pažado, todėl dovanų jam nupirko ne ką kitą, o būtent 1957-ųjų „Chevrolet Bel Air“.

Stop kadras/Tėvas su sūnumi
Stop kadras/Tėvas su sūnumi

Tvarkydamasis kieme savo reikalus, tėvas nė nepamatė, kaip atsiveria garažo durys ir pasimato jame stovintis automobilis, apie kurį jis visąlaik svajojo. Pagaliau jį išvydęs tėvas netenka amo ir kurį laiką nesupranta, kas vyksta. „Su gimtadieniu, tėti“, – pasako sūnus ir laimingas gimtadienio kaltininkas pagaliau susivokia, kad garaže stovintis svajonių automobilis – dovana jam.

Tai supratęs vyras apsipila ašaromis, puola sūnui ant kaklo ir negali suvaldyti užplūdusių emocijų. Pagaliau kiek atsitokėjęs prieina prie automobilio ir, pagautas džiaugsmo, net pabučiuoja jį.

Žmonės.lt kviečia pažiūrėti laimingos šeimos užfiksuotas jautrias akimirkas ir nepamiršti stebinti savo artimųjų!

VIDEO: Jaudinanti akimirka: sūnus ištesėjo vaikystėje duotą pažadą ir privertė tėvą pravirkti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius