Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp juokingiausių vilniečių nuodėmių – gimtadieninio pyrago vagystė ir silkė už spintos

„Šventasis Petras“ (aktorius Juozas Gaižauskas), paprastai budintis „Prie dangaus vartų“, profesionalaus komedijos teatro „Domino“ artėjančios premjeros proga nusprendė realizuoti seną savo svajonę išklausyti juokingiausias paprastų mirtingųjų nuodėmes.
Vaidotas Martinaitis, Juozas Gaižauskas ir Eimutis Kvoščiauskas
Vaidotas Martinaitis, Juozas Gaižauskas ir Eimutis Kvoščiauskas / „Domino“ teatro nuotr.
Temos: 1 Domino teatras

„Išlupti“ šias linksmas paslaptis iš miestiečių „šventam Petrui“ pagelbėjo du jo parankiniai – aktoriai Eimutis Kvoščiauskas ir Vaidotas Martinaitis.

Už juokingiausių nuodėmių atskleidimą „šventasis Petras“ skolingas neliko – nuodėmklausys šmaikščiausius nusidėjėlius apdovanojo ypatingu „švento Petro čekiu po blatu“, kurį išsigryninti bus galima komedijoje „Prie dangaus vartų“ nuo spalio 6 dienos.

Tarp juokingiausių miestiečių papasakotų nuodėmių – ne tik daug kurioziškų situacijų, bet ir fantastinių įvykių. Viena vilnietė prisipažino iki šiol nerandanti sąžinės ramybės dėl pyrago gabaliuko, kurį, kamuojama didelio alkio, nugvelbė nuo kolegos stalo – paaiškėjo, kad tądien pyragą kolegai ant stalo padėjo su gimtadieniu jį pasveikinti norėję kiti bendradarbiai. Kitas miestietis prisipažino kartą pasinaudojęs namo bendrijos pirmininko privilegijomis ir išjungęs elektrą visam daugiabučiui, kai gerokai po rimties valandos su jaunu kaimynu nepavyko sutarti dėl tylesnės muzikos.

Dar vienas linksmuolis praeivis nestokojo pikantiškų detalių pasakodamas, kaip už nuviliotą merginą buvusiam bičiuliui keršijo užmesdamas silkę už spintos, kuri, matyt, ilgai dar smirdėjo. Kiti humoro jausmo nestokoję miestiečiai „prisipažino“ numynę meškai koją, išpirkę visą sviestą iš parduotuvės ir pavogę mėnulį.

„Domino“ teatro nuotr./Juozas Gaižauskas išklausė miestiečių nuodėmes
„Domino“ teatro nuotr./Juozas Gaižauskas išklausė miestiečių nuodėmes

Paprastai „Prie dangaus vartų“ budintis „šventas Petras“ – naujausios profesionalaus komedijos teatro „Domino“ premjeros personažas. Reto grožio pjesė „Prie dangaus vartų“ pasakoja jausmingą istoriją apie dvi šeimas, kurių likimai ne tik persipina, bet ir priklauso viena nuo kitos sprendimų. Taikliu humoru, ironiškomis ir dviprasmiškomis situacijomis ši pjesė atskleidžia vertingiausias gyvenimo pamokas, kurias išmoksta dvi šio pasakojimo šeimos – kad meilė niekada nemiršta ir nesibaigia, kad į meilę atsakyti įmanoma tik meile, kad tikros ar netikros meilės nebūna.

Komedijoje vaidina aktoriai Dalia Brenciūtė, Andrius Bialobžeskis, Larisa Kalpokaitė, Vaidotas Martinaitis, Redita Dominaitytė, Juozas Gaižauskas, Vitalija Mockevičiūtė, Eimutis Kvoščiauskas, Justė Zinkevičiūtė, Julius Žalakevičius ir Jovita Balčiūnaitė.

Daugiau informacijos – teatro interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius