-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – karšta erotinio filmo premjera ir žiūrovių fotosesija su pusnuogiu vyru

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje būrys moterų susirinko į atlikėjos Dovilės Filmanavičiūtės-Miss Sheep organizuotą išskirtinę erotinės dramos „Geismo architektas“ premjerą – specialų „Normalios bobos eina OUT seansą.“
Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep ir Girmantė Vaitkutė
Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep ir Girmantė Vaitkutė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Geismo Architektas“ premjera
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Evelina Basevičiūtė-Eva ir Kristina Savickytė-Damanskienė 

Vakaro metu kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ moterys pirmos Lietuvoje pamatė Oskaro laureato Denys Arcando erotinę dramą „Geismo architektas“.

O prieš seansą galėjo įsiamžinti prie neįprastos fotosienelės: čia stovėjo pusnuogis, mūvintis tik trumpikes, dailaus stoto vyras.

Kino žiūrovės nepraleido progos pašmaikštauti ir noriai pozavo nuotraukoms, nevengė modelio paliesti.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Geismo Architektas“ premjera
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Geismo Architektas“ premjera

Žiūrėkite fotogaleriją: 

Erotinė drama „Geismo architektas“ Lietuvoje jau spėjo sulaukti dėmesio, tiesa, kol kas dar ne dėl paties filmo, o dėl jo reklaminio plakato.

Į vienos motinos skundą žiniasklaidoje apie ją sugluminusį filmo  plakatą, kuriame vaizduojamas nuogas vyras, netruko sureaguoti šio filmo Lietuvoje platintojai.

Nuogo vyro sėdmenis visuose šalies kino teatruose jie pridengė lipduku su užrašu: „Nebūtų supermamų, nebūtų šio lipduko“.

Filmo atstovų nuotr./„Geismo Architektas“ plakatas
Filmo atstovų nuotr./„Geismo Architektas“ plakatas

Kino teatre kartu su mažamečiu sūnumi apsilankiusios mamos pasipiktinimą sukėlusiame plakate vaizduojamas prie lango stovintis, į miesto panoramą žvelgiantis nuogas vyras.

Moteris skundėsi, kad pirmame kino teatro aukšte prie kasų kabantis filmo „Geismo architektas“ plakatas patraukė jos 5,5 m. sūnaus dėmesį. Ji negalėjusi jam tinkamai paaiškinti, kas vaizduojama šiame plakate, be to, mananti, kad pirmasis kino teatro aukštas nėra tinkamiausia vieta tokiems vaizdams, mat dieną čia zuja ir juos mato vaikai.

Filmo atstovų nuotr./„Geismo Architektas“ plakatas
Filmo atstovų nuotr./„Geismo Architektas“ plakatas

„Gerbiame visus kino teatrų lankytojus ir filmų žiūrovus. O kol jie paaiškins savo vaikams, kas yra nuogas kūnas ir kodėl žmonės kartais būna nuogi, filmo „Geismo architektas“ pagrindinio herojaus Liuko sėdmenis pridengėme lipduku. Ir tikra tiesa: nebūtų supermamų, nebūtų ir to lipduko. Kartą jos jau įsikišo į kino reikalus, pimpačkiukus perkrištydamos pakalikais.

Manau, kad kiekvienas turi dirbti savo darbą ir netrukdyti jo dirbti kitiems. Mes juk nerengiame reidų po jaunų šeimų namus ir netikriname, ar tėvai savo mažamečių nemaitina dešrelėmis su gliutomatais bei viešai jų nemoralizuojame dėl to“, – sako šį filmą į Lietuvą atvežusios bendrovės „Incognito Films“ atstovas Mantvydas Petrošius.

Užsienyje filmas sukėlė diskusijų

Daugybę diskusijų šis filmas sukėlė ir režisieriaus Denyso Arcando gimtojoje Kanadoje. Vieni jį gyrė dėl nuostabiai perteiktos šalies gamtos ir architektūros, kiti peikė dėl to, kaip filme vaizduojama prancūziškoji Kanados visuomenės dalis. Esą jai svarbi tik estetiška aplinka, paviršutiniškas grožis, seksas ir kiti gražūs, tačiau kupini tuštybės gyvenimo aspektai.

Be jokios abejonės, filmas daug dėmesio sulaukė ir dėl jame rodomų atvirų meilės scenų – jis net buvo pramintas „kanadietiškaisiais penkiasdešimt pilkų atspalvių“, nors su pastaruoju filmu neturi nieko bendra. Beje, priešingai nei daug neigiamų atsiliepimų sulaukę „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, „Geismo architektas“ kino kritikams įsiminė kaip itin gera ir subtili erotinė drama.

Rugpjūčio 28-ąją Lietuvos kino teatruose startuosiančiame filme pasakojama jauno, išvaizdaus ir sėkmingo architekto Liuko istorija. Jis turi žavią žmoną, draugų ir gyvena gražų gyvenimą, kurio didelę dalį sudaro karjera, kelionės, sportas ir, žinoma, seksas. Be jokios abejonės, Liukas puikiai projektuoja, tačiau moterys jį myli ne dėl to. Gražus, tačiau kiek nuobodus gyvenimas pasisuka kita linkme po vienos nakties nuotykio, į kurį Liuką pastūmėja nesuprantamas geismo protrūkis.

VIDEO: GEISMO ARCHITEKTAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius