Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMG išleido pirmą kvepiantį kulinarinį žurnalą pasaulyje

„Virtuvės mitų griovėjų“ komanda birželį sulaukė žinių iš Kinijos – VMG kulinarinis žurnalas šiemet, jau antrus metus iš eilės, „Gourmand World Cookbook“ apdovanojimuose Kinijoje įvertintas kaip geriausias pasaulyje.
Alfas Ivanauskas
Alfas Ivanauskas / VMG nuotr.

Šis apdovanojimas sutapo su naujojo kulinarinio žurnalo „Skonio džiunglės“ išleidimu. Skaitytojai iš tiesų galės užuosti džiunglių kvapą, nes VMG sukūrė pirmąjį pasaulyje kvepiantį kulinarinį žurnalą, kurio gamybos metu buvo įdėta itin daug rankų darbo. Tiesa, džiunglių kvapas atsiskleidžia ne iš karto, o tik vartant puslapius, kai išgaruoja naujiems žurnalas įprastas dažų kvapas.

„Pasaulinis įvertinimas tik paskatino toliau eiti į priekį ir įgyvendinti naujas drąsias idėjas. Skaitytojams nereikės net atsiversti naujojo kulinarinio žurnalo, kad pamatytų pokyčius. Pasikeitusi forma, daugiau puslapių, kitoks įpakavimas, slepiantis staigmeną – pirmą kvepiantį kulinarinį žurnalą pasaulyje!“, – atskleidžia VMG kulinarinio žurnalo vyr. redaktorius Alfas Ivanauskas. 

Kaip pabrėžė A.Ivanauskas, šioje srityje dirbantys žmonės turi ne konkuruoti, o vienytis ir kartu kelti bendrą Lietuvos stalo kultūros lygį.

„Siekiame, kad VMG kulinarinis žurnalas ir jau tradicija tapę kulinariniai apdovanojimai būtų tvirta maisto srityje dirbančių specialistų bendradarbiavimo platforma“, – teigia A.Ivanauskas, šįkart visus žurnalo skaitytojus kviečiantis pakeliauti po Honkongą.

VMG įvertinimas tarptautiniuose apdovanojimuose buvo pastebėtas ir Kinijos leidėjų. Jau greitai VMG kulinarinis žurnalas atsidurs Pekine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius