Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 metų santuokos sukaktį mininti Sandra Šernė pristatė naują „Female“ kolekciją

Futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra Šernė ketvirtadienio vakarą pristatė antrąją moteriškų drabužių kolekciją, kurtą drauge su bičiule Ieva Grybauskiene.
Sandra Šernė su vyru Darvydu
Sandra Šernė su vyru Darvydu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

S.Šernės ir futbolininko Pauliaus Grybausko žmonos Ievos Grybauskienės kūrybinio dueto „Female“ nauja kolekcija pavadinta „Spalvų infekcijos“ vardu – čia susipina moteriškumas, spindesys, elegancija ir spalvų žaismas.

Šventinis vakaras sutapo su svarbia Sandrai Šernei sukaktimi – lygiai prieš 4 metus ji ištekėjo už futbolininko Darvydo Šerno.

Tiek Ieva, tiek Sandra neskuba savęs vadinti dizainerėmis, o drabužių kūrimą vadina širdžiai miela veikla. „Tai ne tik hobis, bet ir savęs realizavimas srityje, kuri visada domino. Tikimės, kad vieną dieną malonumas kurti bei užsiimti tuo, kas patinka, taps mūsų pagrindine veikla – anksčiau yra sakiusi I.Grybauskienė.

Pastaraisiais metais itin išpopuliarėjo mada kurti drabužius, ši tendencija sulaukia ne tik sveikinimų, bet ir kritikos, esą tik profesionalūs dizaineriai gali sau leisti pristatyti kolekcijas. Žmonės.lt pasiteiravo vakaro viešnių, ką jos mano apie tokį požiūrį.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sandros Šernės ir Ievos Grybauskienės drabužių kolekcija ir vakaro svečiai
J.Kalinsko nuotr./Simona Starkutė ir Sandra Kuzmičiūtė

Modelis Simona Starkutė gegužę buvo pristačiusi pirmąją savo laisvalaikio drabužių liniją. Simona mano, kad reikia džiaugtis, kad daugėja kuriančių žmonių, nes Lietuvoje atsiranda daugiau originalių drabužių.

„Pirmiausia, labai gerai, kad žmonės kuria. Lietuvoje nėra didelio pasirinkimo. Tiems, kurie nekeliauja, sudėtinga nusipirkti originalių drabužių. Manau, kad Lietuvos žmonės supranta, kas yra gražu ir kas yra kokybiška“, – sakė ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sandros Šernės ir Ievos Grybauskienės drabužių kolekcija ir vakaro svečiai
J.Kalinsko nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Kolekcijos pristatyme pasirodžiusi atlikėja Ingrida Martinkėnaitė teigė, kad kūryba daro gyvenimą įdomesniu, todėl ir kritikams reikėtų pradėti kurti.

„Aš visokeriopai skatinu bet kokią veiklą. Šiandien į pašto dėžutę gavau jaunos autorės knygą, kuri norėjo išgirsti mano nuomonę apie ją. Vieni sakys, kad nesąmonė, neįdomu. Bet aš manau, kad kuo daugiau žmonės darys, tuo jiems patiems įdomiau bus gyventi.

O tie kritikai tegul eina ir veikia kažką patys. Jeigu jie pradėtų kurti, mums nereikėtų didžiųjų prekybos centrų ir masinių brand'ų“, – pasakojo I.Martinkėnaitė.

Kolekciją „Spalvų infekcija“ pristačiusi S.Šernė pasakojo, kad jųdviejų duetas toliau lieka ištikimas savo įsitikinimams – negaminti drabužių masinei prekybai. Kiekvieno modelio yra pagaminta tik šimtas vienetų.

„Mes kuriame mėgstančiai pasipuošti ir mylinčiai save miesto moteriai. Kolekcijos audiniai – lengvi, tinkantys vasarai. Tiesa, „Spalvų infekcijoje“ nėra nei šilko, nei lino. Mes nesivaikome natūralumo mados, geriau leidžiame klientėms ilgesnį laiką džiaugtis drabužiais. Naujieji „Female“ drabužiai pabrėžia tai, kas yra svarbiausia – moteriškumą, nes leidžia moteriai jaustis gražiai“, – pasakojo S.Šernė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sandros Šernės ir Ievos Grybauskienės drabužių kolekcija ir vakaro svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sandra Šernė

Turkijoje su vyru gyvenanti S.Šernė į Lietuvą grįžo ne tik dėl naujos kolekcijos pristatymo. Pasak du sūnus auginančios Sandros, Turkijos klimatas šiuo metu vaikams yra kiek per karštas, todėl didžiąją dalį vasaros su visa šeima praleis Lietuvoje.

„Teko labai daug ruoštis kolekcijai, todėl grįžau keliomis savaitėmis anksčiau nei vyras. Lietuvoje būsime iki rugpjūčio – šiuo metu čia nuostabus klimatas. Vėliau vėl šausime į Turkiją“, – Žmonės.lt sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sandra Šernė ir Ieva Grybauskienė pirmąją savo kolekciją pristatė stadione

Pirmąją kolekciją S.Šernė ir I.Grybauskienė pristatė praėjusių metų rugsėjį. Tąkart jos demonstravo keturias skirtingas sukneles, sijono ir palaidinės kostiumėlį bei elegantišką šilko ir medvilnės sportinį kostiumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius