-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 drabužiai, kuriuos vyrai mestų lauk iš moters drabužinės

Stiliaus sąvoka labai individuali, dėl to net neverta ginčytis. Tačiau visuomet norisi, kad į tave atkreiptų dėmesį ne tik kitos moterys, bet ir vyrai. O vyrai, pasirodo, taip pat yra pakankamai pretenzingi, turintis aiškią nuomonę apie moterišką garderobą. Po apklausos paaiškėjo, kokius penkis drabužius vyrai išbrauktų iš mados istorijos.
Vyras
Vyras / 123rf nuotr.

1. Pats nepatraukliausias ir labiausiai vyrus atstumiantis drabužis yra plačios kelnės, ypač nukarusiu klynu, vadinamos haremo arba aladino kelnėmis. Vyrams nesuvokiama, kodėl moterys nepažvelgia į save iš šono ir nemato, kaip tokios kelnės darko jų figūrą.

2. Ypač pastaruoju metu taip moterų pamėgti kombinezonai vyrams, deja, asocijuojasi su specifine apranga – pačia primityviausia ir pigiausia uniforma.

3. Trečiąją vietą šiame juodajame sąraše užima avalynė, vadinama UGG. Vyrams šleikštulį kelia ne tik šie, bet ir visi kiti grubūs batai ar pusbačiai, neturintys nieko bendro su moterišku seksualumu. Net ir pačią brangiausią ir madingiausią tokio tipo avalynę vyrai vadina veltiniais.

4. Dauguma vyrų negali pakęsti trikotažinių marškinėlių su vaikiškais piešinėliais. Stipriosios lyties atstovai mano, kad animaciniais personažais besižavinti moteris tiesiog yra užstrigusi vaikystėje.

5. Net nesistenkite vyro sužavėti tinklinėmis pėdkelnėmis – jų nuomone, šis drabužis turėtų būti tik prostitutės ar striptizo šokėjos drabužinėje. Beje, ne ką mažiau vyrukai nusiteikę prieš tampres – jei jas dėvėsite su užpakalio nedengenčia palaidine, atrodysite vulgariai ir neskoningai.

O kokia žinomų Lietuvos vyrų nuomonė?

Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas

Jurijus Smoriginas, choreografas

„Švarkas ir švarkelis visiškai nedera moteriškai lyčiai. Švarkas, turiu galvoje ilgesnį variantą, suteikia moteriai griežtumo ir atima pusę jos lyties, o švarkelis, trumpesnis švarko variantas, įspraudžia ją į kabinetinės moters įvaizdį, tarsi ant jos kaktos būtų parašyta: „Aš – kabinetinė moteris, tarnautoja, aš esu klerkė.“ Tiesiog švarkas visiškai paslepia krūtinę ir aš neįžvelgiu moters seksualumo. O moters krūtinė, kad ir maža, ji vis tiek turi būti atvira visuomenei. Kad primintų mums, jog prieš akis yra moteris.“

Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis

Žilvinas Grigaitis, verslininkas

„Man asmeniškai labai nepatinka Madonnos apsirengimo stilius, kurį pavadinčiau disko ir burleskos mišiniu. Tai nepatrauklu ir vulgaru. Vargu ar kuriai nors moteriai tinka pūsto sijono ir diademos derinys. Atgrasu ir neskoninga. Dar labai nemėgstu, kai į renginį ateina moteris, nusipiešusi ūsus. Sakyčiau, tai negražus ir nekultūringas būdas atkreipti į save dėmesį. Mano nuomone, taip išsipaišiusi moteris gali dalyvauti karnavale, bet tikrai ne rimtame renginyje.“

Nerijus Juška
Nerijus Juška

Nerijus Juška, baleto šokėjas

„Nemėgstu tų drabužių, kurie slepia moters figūrą, o ypač jei tai yra graži figūra. Man nepatinka visi tie vadinami balachonai – plačios kelnės, platūs sijonai, o apie nusmukusias kelnes net nekalbu. Ne tik ant moters, bet ir ant vyro kūno jos atrodo kaip visiška tragedija. Man baisu, kai klynas yra kažkur prie kelių. O jei dar žmogaus figūra nėra tobula, su tokiomis kelnėmis jis atrodo kaip kūlverstukas. Tiesą sakant, man labai patinka, kai moteris dėvi prigludusius drabužius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius