Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Gilytė sukūrė marškinėlius krepšinio sirgaliams: „Jie turi supergalių“

Viena garsiausių Lietuvoje stilisčių Agnė Gilytė („Kukla Beauty Box“) artėjančiam Pasaulio krepšinio čempionatui sukūrė sirgaliaus marškinėlius Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei palaikyti. Marškinėliai sukurti visai šeimai, o jų kodinis pavadinimas – „Sirgalius turi super galių“. Pasak stilistės, visi darbai einasi lengviau ir užtikrinčiau, kai sulauki tinkamo palaikymo iš aplinkos.
Agnė Gilytė sukūrė marškinėlius krepšinio sirgaliams
Agnė Gilytė sukūrė marškinėlius krepšinio sirgaliams
Luko Griciaus nuotr./Agnė Gilytė sukūrė marškinėlius krepšinio sirgaliams
Luko Griciaus nuotr./Agnė Gilytė

„Ne išimtis ir krepšinis – juk sakoma, kad šeštasis žaidėjas aikštelėje yra sirgaliai! – šypsosi A. Gilytė, kurios pirmoji knyga apie stilių pasirodys jau šį rudenį. – Metas atnaujinti krepšinio sirgalių garderobą ir siųsti super galias mūsų rinktinei. Kaip tik todėl šiems marškinėliams kurti pasirinkau visame pasaulyje gerai žinomą super galių ženklą.“

Naujieji Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sirgalių marškinėliai savyje užkodavę ir dar vieną kilnų tikslą – įsigiję šiuos marškinėlius, krepšinio sirgaliai aukos ilgamečio Lietuvos vyrų rinktinės nario krepšininko Rimanto Kaukėno paramos fondui – pelnas, pardavus marškinėlius, bus skirtas onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams ir jų šeimų nariams. Už gautą paramą bus gerinamos ligoniukų gydymosi sąlygos, įgyvendinamos jų svajonės, kuriami maži, bet taip reikalingi stebuklai. 

„Krepšinio sirgaliai aukos tikriesiems sirgaliukams – jiems toks palaikymas ir super galios tiek pat svarbios, kiek ir mūsų rinktinės vyrams, – sako krepšininkas R.Kaukėnas ir kviečia visus sirgalius įsigyti šiuos marškinėlius. – Džiugu, kad prie fondo veiklos prisijungia jau ne tik krepšininkai, mūsų rinktinės nariai, o ir stilistai, dizaineriai, aktoriai, dainininkai, verslai. Mes visi už Lietuvą!“

R.Kaukėno paramos grupė buvo įkurta 2012 vasario 3-ąją bendradarbiaujant su Lietuvos krepšinio federacija. Tai labdaros ir paramos fondas, veikiantis visoje Lietuvoje ir suteikiantis viltį, stiprybę ir džiaugsmą vaikams,  kurių sveikatos būklė yra pavojinga gyvybei. 

R.Kaukėno paramos ir labdaros fondo misija – stengtis patobulinti gyvenimą vaikams, turintiems gyvybiškai pavojingų sveikatos sutrikimų, ir praturtinti jų patirtį viltimi, stiprybe ir džiaugsmu.

Daugiau apie R.Kaukėno paramos ir labdaros fondą ir jo veiklą: www.kaukenoparama.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius