Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Atlikėja Catrinah tapo šventinių suknelių kolekcijos pagrindiniu modeliu

Šeštadienio vakarą „Nesė pramogų banko“ restorane vyko dizainerės Birutės Kerinos iškilmingų vakarinių suknelių kolekcijos pristatymas.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Robertino Valiulio nuotr.

Pasigrožėti žemę šluojančiomis įvairių spalvų, raštų bei faktūrų ištaigingomis suknelėmis atvyko politikas Žilvinas Šilgalis su sužadėtine Kristina, floristė Inesa Borkovska, makiažo meistrė Rasa Sinkevičiūtė, dizainerė Karolina Bulonaitė, advokatė Eglė Mockienė ir kt.

Pasak B.Kerinos kiekviena jos kuriama suknelė išreiškia meilę moteriai, jos asmenybei. Dizainerės kūryba pabrėžia moters unikalumą ir moteriškumą, leidžia pasijusti jai tikra vakaro karaliene, tarsi pasakų heroje.

Belaukdami kolekcijos pristatymo renginio svečiai galėjo susipažinti su rankų darbo aromatinėmis, energetinėmis žvakėmis „Freshdeli“, sukurtomis Londone studijavusios aromaterapeutės Jorūnės Gaučaitės.

Robertino Valiulio nuotr./Renginio akimirka
Robertino Valiulio nuotr./Renginio akimirka

„Neretai sulaukiu klausimų, kaip žvakė gali padėti pritraukti meilę, sėkmę ar net pinigus“, – šypsojosi J. Gaučaitė, vakaro svečiams pasakodama, jog „pinigų“ žvakės pagrindinis komponentas – bazilikas, viena iš švenčiausių žolių Rytų medicinoje. Tikima, kad puoselėjamas šis prieskoninis augalas į namus pritraukia turtus. Tuo tarpu energetinei žvakei, kuri skirta meilei pritraukti, neatsitiktinai pasirinktas Ylang-Ylang (kvapiųjų kanangų) žiedų aromatas yra tikras afrodiziakas – saldus, gilus ir egzotiškas.

Politikui Ž.Šilgaliui vakaro metu pirmajam teko išbandyti išskirtinius vyriškus aromatus, kuriuos pristatė grožio eksperų komanda. Tuo tarpu politiko sužadėtinė Kristina domėjosi Negyvosios jūros kosmetikos priemonėmis veidui ir kūnui bei aromatinėmis žvakėmis.

Kartu su modeliais B.Kerinos kolekciją demonstravo ir vakaro svečiams dainavo atlikėja Catrinah, besirengianti nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai. Modeliams makiažą ir progines šukuosenas kūrė „Makeup Secrets“ akademijos meistrai.

Dainininkė Catrinah renginio svečiams pristatė savo naujausią dainą „Šokiai su vilkais“. Originaliu sceniniu įvaizdžiu praėjusiais metais vykusioje nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje nustebinusi atlikėja, šįmet žada nenusileisti ir pateikti publikai ne vieną staigmeną. Beje, dainininkė Catrinah dar negalėjo pasakyti, kaip tiksliai vadinsis jos atliekama daina, kadangi visko gali būti, kad kūrinio pavadinimą teks keisti dėl necenzūrinių žodžių.

VIDEO: Catrinah - Šokiai su vilkais | KLIPVID 2016

„Scenoje aš esu personažas, tarsi kitas žmogus, stipriai įsijaučiu į atliekamą dainą, kūrinio idėją. Man labai patinka eksperimentuoti ir stebinti. O ypač – save“, – sakė neretai džiazo muziką atliekanti Catrinah, dievinanti iššūkius, drąsius sprendimus ir improvizaciją. Nulipus nuo scenos merginai taipogi patinka keistis. Kartais ji būna tarsi moteris- fejerverkas, netgi „fifa“, o kartais nori pasijausti pilka pelyte ar hipstere. „Neturiu vieno numylėto stiliaus. Tačiau visada vertinu klasiką, pateiktą naujai“, – sakė Catrinah ir džiaugėsi, kad dizainerė parinko jai demonstruoti būtent raudoną suknelę, nes šiai spalvai ji tiesiog negalinti atsispirti. Greičiausiai, kad raudonai vilkėdama Catrinah ir sutiks Naujuosius, Raudonojo Gaidžio metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius