Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos dalyviai nebijo eksperimentuoti su mada (nuotraukos)

Drąsiai su mada eksperimentuojantys sekmadienį vykusios „Auksinių gaublių“ apdovanojimų teikimo ceremonijos dalyviai pateisino šio ryškiausiu kino pasaulyje laikomo renginio reputaciją – labiausiai jame pasižymėjo Helena Bonham Carter, išdrįsusi žengti raudonu kilimu skirtingais – raudonu ir žaliu – bateliais.
Eva Longoria ir Sarah Siegel-Magness
Eva Longoria ir Sarah Siegel-Magness / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Britų aktorė taip pat vilkėjo margą kokteilinę suknelę, o iš pažiūros netvarkingai suveltų plaukus dengė juodas tinklelis.

Tokio stiliaus tiesiog neįmanoma nei rekomenduoti, nei smerkti – tai tiesiog Bonham Carter stilius.

Olivia Wilde tiesiogine žodžio prasme šlavė raudoną kilimą žemę siekiančia ir labai pūsta tamsiai šokoladinės spalvos „Marchesa“ suknele, siuvinėta karoliukais.

„Esu išsipūtusi bandelė – (praeiti) man reikia 20 pėdų (6 metrų)“, – juokavo aktorė apie savo pūstą sijoną.

„Mėgstu vilkėti dideles sukneles, man smagu. Šiame mieste mes vaikščiojame į daugelį vakarėlių, bet „Auksiniai gaubliai“ yra vieta, kur galima žaisti su mada“, – pridūrė ji.

Beverli Hilso viešbutyje „Hilton“ vykusioje apdovanojimų teikimo ceremonijoje netrūko žalios, raudonos, mėlynos, juodos ir rausvos spalvų apdarų.

„Negalėčiau nurodyti dominuojančios tendencijos. Jos nėra visos be petnešėlių ar vienodai atrodančios – kaip dažnai atsitikdavo praeityje. Visada čia tikimės išvysti individualybių ir šįkart tai matome“, – sakė mados žurnalo „InStyle“ mados redaktorė Cindy Weber Cleary.

Mados ekspertė taip pat atkreipė dėmesį, kad šįkart pastebėta daugiau uždarų apdarų, jei nekalbėsime apie January Jones raudoną suknelę įmantriai kirpta viršutine dalimi.

Angelina Jolie vakarui buvo pasirinkusi ilgarankovę subtiliai blizgančią žalios spalvos suknelę, kuri gerai derėjo prie klasikinio stiliaus Brado Pitto juodos eilutės su peteliške.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Elegantišku juodu smokingu ir tokios pat spalvos kaklaraiščiu pasipuošusį aktorių Michaelą Douglasą lydinti sutuoktinė Catherina Zeta-Jones vilkėjo taip pat žalią rauktos organzos suknelę, kurią kūrė Beverli Hilso dizainerė Monique Lhuillier.

Renginio vedėjai Justinas Beiberis buvo pasipuošęs trijų dalių „Dolce & Gabbana“ fraku, o Hailee Steinfeld vilkėjo dramblio kaulo spalvos berankovę suknelę uždara priekine dalimi.

Susidarė įspūdis, kad į renginį susirinko visos serialo „Daina“ („Glee“) žvaigždės: lašišos spalvos Oscaro de la Rentos suknele pasipuošusi Lea Michele, Chrisas Colferis su „Dior“ mados namų vyrų linijos apdaru, subtilia spindinčia „J.Mendel“ suknele ir plačia juvelyrės Cathy Waterman grandinėle pasipuošusi Dianna Agron ir „Giorgio Armani“ mados namų aprengtas Cory Monteithas, kuriam po kaklu buvo parišta sidabrinė peteliškė.

„Mane tikrai sukrėtė tai, kad labai daug vyrų buvo pasirišę peteliškes, – sakė Webwe Cleary. – Tokių nebuvo jau porą metų.“

Elisabeth Moss, kaip ir paprastai, buvo pasipuošusi „Donna Karan“ žalio satino suknele, tokios pačios spalvos apdarą ceremonijai pasirinko Mila Kunis. Tuo tarpu Amy Adams buvo apsirengusi tamsiai mėlyna prigludusia mados namų „Marchesa“ suknele su šleifu. Michelle Pfieffer pasirinko turkio mėlynumo paprastą, bet seksualią „Ronad Mouret“ suknelę, o Tina Fey  – tamsiai mėlyno aksomo apdarą, kurį sukūrė L'Wren Scott.

Susirinkusiųjų dėmesį traukė keli raudoni apdarai, ypač Sofia Vergara nugaroje surišamas Veros Wang korsetas, Christina Hendricks vieną petį dengianti „Romona Keveza“ suknelė su milžiniška raukta apykakle, derančia prie jos milžiniško 20-ies karatų „Chopardo“ auskarų, ir jau minėta J.Jones „Versace“ suknelė. Beje, aktorė pareikalavo pasiūti jai patikusio modelio manekenės demonstruotą mėlyną suknelę, tik raudonos prie lūpdažių derančios spalvos.

Juoda spalva neatrodė nuobodžiai ant aktorės Halle Berry, kuri buvo apsirengusi „Nina Ricci“ namų mados kūrėjų brangių apatinių stiliaus minimalistine suknele. Įvaizdį labai pagyvino penkios deimantais puoštos „Hary Winston“ apyrankės ant abiejų moters riešų, svėrusios, ko gero, daugiau už visą suknelę.

Taip pat juodą Zaco Poseno suknelę su undinės šleifu pasirinkusi Eva Longoria atrodė prabangiai, ar net paslaptingai.

Elegancija išsiskyrė ir Piper Perabo, pasipuošusi juoda Oscaro de la Rentos suknele su kokarda ant peties.

Zuhairo Murado kurta Christina Aguilera'os suknelė su viršutiniu juodais žėrinčiais karoliukais siuvinėtu sluoksniu ir su oda susiliejančiu šampano spalvos pamušalu sudarė įspūdį, kad įmantriai siuvinėtas tinklelis yra vienintelis atlikėjos apdaras. Beje, nereikėtų pamiršti, kad ceremonijoje dainininkė atstovavo filmą „Burleska“.

Sandra Bullock pasirinko bohemišku stiliumi dvelkiančią laisvą, rausvą, kristalais puoštą Jenny Peckham suknelę. O Scarlett Johansson pasipuošė kreminės spalvos suknele su platėjančiomis rankovėmis ir „V“ raidės iškirpte priekyje bei nugaroje. Dėl pasirinkto apdaro aktorė tapo viena C.Weber Cleary favoričių.

Natalie Portman apvalėjantį pilvuką dengė lengvai krentanti rausva „Viktor & Rolf“ suknele, kurią ant krūtinės puošė ryški raudona gėlė.

„Ji labai tinka mano dabartinėms kūno linijoms, – sakė aktorė. – Jaučiuosi gerai“.

Be to, smalsuolių akį nuo pilvuko aukštyn kėlė ant kaklo žėrintis prabangus „Tiffany & Co.“ deimantų vėrinys.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jane Krakowski
Jane Krakowski

Taip pat vaikelio besilaukianti Jane Krakowski  pasirinko „Badgley Mischka“ labai moterišką šilkinę, pilkai mėlyną, vieną petį dengiančią, kiek antikinius laikus primenančią suknelę.

Nepriekaištingai pasirinktas buvo ir Claire Danes šiltos rožinės spalvos Calvino Kleino apdaras. Julianna Margulies taip pat vakarui rinkosi rožinę.

Leighton Meester dėvėjo kavos su pienu spalvos ilgarankovę suknelę aukštu kaklu, o Anne Hathaway  – „Giorgio Armani“ kurtą visą karoliukais žėrinčią karamelės spalvos suknelę, taip pat ilgomis rankovėmis.

Stiliaus ekspertė C. Weber Cleary „miela“ pavadino gėlėmis puoštą Michelle Williams suknelę, tačiau pastebėjo, kad Nicole Kidman kūną apgludusi „Prada“ būtų atrodžiusi gražiau, jei būtų kiek tamsesnės spalvos.

Jennifer Lopez pasirinko baltą Zuhairo Murado apdarą, kurį pagyvino vos pečius ir krūtinę dengianti, peršviečiama, sidabrinio blizgesio turinti skraistė. Ceremonijos metu Alecas Baldwinas nepraleido progos pagirti drauge su juo renginį vedusios partnerės išvaizdos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius