-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Berlyno mados savaitėje – komplimentai dizainerei Agnei Kuzmickaitei

Berlyno mados savaitėje savo kūrybą pristačiusi lietuvių dizainerė Agnė Kuzmickaitė sužavėjo mados kritikus, tinklaraštininkus, o ir pati grįžo su geriausiais atsiliepimais apie šį renginį.
Agnė Kuzmickaitė su kolekcijos modeliu
Agnė Kuzmickaitė su kolekcijos modeliu / Asmeninio archyvo nuotr.

„Visi pasiruošimo darbai buvo griežtai sudėlioti, todėl vietos ir laiko improvizacijoms tikrai nebuvo – atskridom, atlikom darbą, kitą dieną anksti ryte jau buvome pakeliui į Vilnių“, – trumpai savo dienotvarkę Berlyne nupasakoja A.Kuzmickaitė ir priduria: „Be to, skubėjau atgal pas savo dukrytę, todėl mados savaitės vakarėlius teko praleisti“.
Agnė šiemet buvo pakviesta pristatyti savo kolekciją Berlyno mados savaitėje pačiu geriausiu laiku, t.y. vakariniuose madų šou.

„Taip, man pasisekė, aš nemokėjau pinigų, kad ten patekčiau. Džiaugiuosi, kad mane pastebėjo ir pakvietė. Dalyvavimas mados savaitėje paprastai visiems dizaineriams kainuoja nuo 10 tūkstančių eurų, o kur dar papildomos išlaidos manekenėms, viešųjų ryšių agentūroms ir panašiai“, – suteikta galimybe džiaugiasi jau ir tarptautiniu lygiu pripažinta Lietuvos dizainerė.

Vienas pagrindinių šio pasirodymo tikslų, pasak A.Kuzmickaitės, buvo užmegzti ryšius su vietinėmis drabužių parduotuvėmis, prekiaujančiomis dizainerių kūryba. „Prieš šou Berlyne gavau daugybę laiškų, kuriuose žmonės prašė būti pakviesti į renginį. Bilietų ten nenusipirksi, o didžiausia tikimybė gauti pakvietimą yra iš paties dizainerio. Malonu, kad tarp norinčiųjų patekti į mano madų pristatymą buvo ir kelių labai įdomių parduotuvių atstovai. Pavyzdžiui, iš „Temporary Showroom“, – toliau įspūdžiais dalijasi dizainerė.

A.Kuzmickaitės madų šou metu pristatė ir senesnę savo kūrybą su drugeliais, ir pirmuosius naujos kolekcijos modelius. Po pristatymo jauna kūrėją susižėrė daugybę pagyrimų ir komplimentų. Finalinis Agnės modelis pateko į ne vieną užsienio blogą, mados savaitės leidinius ir kt. Be to, jį demonstravo vietinė įžymybė – Marie Nasemann, Vokietijos „Next Top Model“ konkurso laimėtoja.

Visą naują savo kolekciją A.Kuzimickaitė planuoja pristatyti pavasario pradžioje Vilniuje. Tai bus jos pirmasis asmeninis madų šou. „Penkis kartus savo kūrybą pristatinėjau „Mados infekcijos“ metu, tačiau jaučiu, kad atėjo laikas suorganizuoti savo madų pristatymą“, – artimiausiais savo planais pasidalijo tik iš Berlyno grįžusi dizainerė.     

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius